• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anet mnie też zawsze łamało - kręciło w nogach (w rękach rzadziej) na zmianę pogody; pamiętam jak beczałam całymi nocami, jak mama rozmasowywala te nogi, żeby ciepłe były itp. Pomagały maści silnie rozgrzewające, ale to wiadomo, dla starszych dzieciaków; potem ViprosalB się sprawdzał; nawet mi badania robiono czy to czasem nie stawy i co za tym idzie serducho zagrożone, ale wszystko ok było; a teraz bardzo rzadko miewam te bóle, w porownaniu z tym co bylo kiedyś, więc może Gosia tez z tego wyrośnie;
Efe to straszne co piszesz o tych trojaczkach; tyle cierpienia na tak małe ciałka...

reklama
Cześć z rana
pada i jest tak bleee że normalnie tęsknię za tymi upałami, wiem wiem marudna jestem:sorry:
dziecko mnie dzisiaj obudziło po 6 a tak bym sobie pospała jeszcze...

Mnie też kręci na zmianę pogody ale w tym miejscu co miałam odcisk usuwany...dzięki temu wiem kiedy będzie zmiana pogody.

Kasia ja też się cieszyłam kiedy Gabrysia zaczęła wstawać w łóżeczku i przy meblach a teraz się nie mogę doczekać kiedy zacznie chodzić. Zresztą ty już 3 raz to przechodzisz, więc wiesz:laugh2:

witam:-D
boze wczoraj bylam tak padnieta ze zasnelam :-D:-D:-D
suknie ma przepiekna... skromna ale nie do konca... fotek zapomnialam zrobic:-D:-D:crazy:
dobralam jej welon i bolerko... bardzo sie uci3eszyla:-D:-D:-D
Oli wybawila sie za wsze czasy z Julka:-D:-D:-D
potem na sekunde do prababci i do domku:-D:-D
musze jej diadem kupic i pazurki zrobic... ale jeszcze czas:-D:-D
mialam dac swoj ale Syla go rozpracowala:dry::dry::dry:

pospac w nocy nie dala.... plakala bez powodu... co chwile tulilam i glaskalam:eek:

bry....

umieram.... ta reka tam mnie boli ze gdyby nie spiaca Monia to w nocy wyłabym z bólu... a na mnie bol nie robi az tak duzego wrazenia... kilka kamykow nerkowych urodzilam bez brania srodkow p/bolowych...

dzis wzielam majamil...czekam az zadziala i chyba jednak kopne sie do lekarza... dobrze ze pada to ubiore pelne buty i moze nie bedzie chcial ogladac moich paznokci u nog...bo to ten sam oprawca, ktory mi zrywal paznokcie z paluchow a potem w jednym resekowal macierz... to dopiero byl bol... zrywanie paznokci i resekowanie macierzy powinno byc kara dla zboczencow i zwyrodnialcow... tak z raz na kwartal powinni to miec robione...

dobra...koncze zale...

aha... ja podałam Agnieszce 2 kontakty pulmunologiczne i mam nadzieje ze to wystarczy ;-)

a co do blizniakow, trojaczkow itd. to niestety trzeba sie liczyć z problemami bo te ciąże się najczęściej koncza wcześniej niz pojedyncze....

dobra...spadam...sprobuje cos ogarnac w chacie ta jedna ręka...

milego dzionka ;-)

Ostatnia edycja:
witam i ja w ta deszczow,a ,srode u nas leje non stop od wczoraj dość porządnie,wiec spacerku nici bedą,a teśkni mi sie juz za słoneczkiem
wiec niech juz do nas wróci
my dzisiaj z Alą same w domku zobaczymy jak mala to zniesie bo ostatnio z dziewczynkami sie nie rozstawała

Witam sie z rana moja mi dziś psikusa zrobiła i wstała o 6:30 poczekała aż mamunia wypije kawunie i dalej poszła spać a ja już nie mogła i teraz chodze jak neptyk .Podsyłam Wam dziewczyny troche słońca u nas wypogadza sie bo rano zachmurzone niebo było.
Ludzie wczoraj tak sie obżarłam na noc ,że spac nie mogłam a wszystko przez sałatke Anett.Dziś znów od rana mnie brzuch boli a wzdęty jest jak balon.
Basia szkoda ,że fotek nie masz :-(
Nic mi sie dziś nie chce robić a już najbardziej sprzątac i gotowac więc chyba zaraz sie ubieramy i spadamy na dwór hihihihihih.miłego dnia

Hej!!
Rubi współczuje bólu ręki mam nadzieje że szybko przejdzie,choć jak znowu będziesz nosić to na długo pewnie ból nie przejdzie bidulo!
Gratuluje nowych ząbków!!!
I ja sie dołanczam do tych którym to nic sie nie chce...
Wczoraj późno do domu zjechaliśmy i jeszcze ogórtasy robiłam po nocy a i mały też poszedł spać po 22:szok: i marudził w nocy....i dziś sił brak....

witam:)
Efe mnie teraz też boli na zmiane pogody dłoń, którą sobie kilka lat temu oparzyłam;
rubi współczuję bólu, a opis re...cośtam paznokci u nóg przyprawił mnie o ciarki:szok:
Chogata właśnie mi rodzinka z Gorzowa doniosła, że u nich ładnie i cieplutko, a tu taka jesień bleee; już mi listopad po głowie sie kołacze itd.

Moja malutka dziś jakaś niezdarna od rana, jeszcze 10 nie ma, a już nabiła sobie 3 guzy;

Chogata na przejedzenie jest dobra taka herbatka, zaraz poszukam przepisu i podam;
ok - mam:
do 1,5 szklanki wrzącej wody dodać kopiatą łyżeczkę tymianku, 2 łyżeczki lukrecji i 0,5 łyżeczki imbiru; gotować 5-10 min. na słabym ogniu, pic świeżą na 30 min. przed lub godzinę po posiłku; nie należy jej pić w czasie przyjmowania leków hormonalnych czy antybiotyków (jest silnie rozgrzewająca); przepis pochodzi z książki "Filozofia zdrowia" Anny Ciesielskiej

Ostatnia edycja:
boze jak zimno w domu:eek::eek::eek::eek:
a na dworze to nawet nie wspomne:eek::eek:

normalnie jesien sie z latem pomylila... masakra:eek:
a musze isc na miasto pozalatwiac...nie wiem co ubrac bo cieplejsze rzeczy schowane:no:
u nas na termometrze 13 stopni:szok::szok: ladne lato:confused2:

reklama
DZień dobry.
To wam się faktycznie pogoda zrobiła. U nas z rana oczywiście padało, ale teraz chwilowo nie pada więc pewnie pójdę na spacerek z Małą.
Zdrowia dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry