mitemil
spełniona żona i mama
Monika mnie tez,dzisiaj strasznie mi sie nic niechce
a do tego sama z mała jestem to juz wogóle dzień lenia mnie ogarnął
Też siedze sama, bo mężasty w pracy do późna. Jak tylko mala wstanie wpadnie sąsiadka z 1,5 rocznym synkiem. Niech coś się dzieje w tej chaupie

a ja bym chciała żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce......
Święte słowa!!
witam z kawusia
my juz po spacerku... lasagna zjedzona
teraz sie moge byczyc... posprzatalam, pranie powiesilam
jutro jedziemy na spotkanie z tymi rodzicami od mieszkania... chcieli nas poznac i jeszcze raz porozmawiac
zobaczymy co teraz wyjdziez tego wszystkiego![]()
Trzymam kciuki. Powodzenia.
hej dziewczyny, nie odniose sie do niczego bo nie dam rady...mały śpi przy (.) z mega gorączką...
u nas dól na maksa...wszelkie nasze wyjazdy stanęły pod wielkim znakiem zapytania - Bartek bardzo goraczkuje, wczoraj w nocy prawie 40 st lekarz stwierdził że albo zęby (dwa kły mu wychodzą!!! zwariował) albo trzydniówka czy coś się wykluje... wczoraj jeszcze jakoś sobie tą gorączką radził ale dziś cały czas jęczy nie je nie może spać, cały czas na ręce a ja już padam...ale to i tak pikuś bo wczoraj tesciowa dzwoniła że teść ma ziarniniaka płuc i czekają na wyniki badań - jesteśmy porażeni i dół na maksa jak na razie...
Karol jakiś podziębiony sika czesto w dzień i w nocy mu się zdarzyło czego już dawno nie było - zaczynam myśleć ze może jakąś bakterię mają??? jak to się wtedy objawia?
a przy trzydniówce też miałyście problem ze zbiciem temp? bo u nas praktycznie nic nie działa...
U nas przy trzydniówce temperatura nie spadała nawet po czopkach. Ale podobna sytuacja zaistniała jak mała miała infekcje dróg moczowych.
Pobierz mocz i daj do analizy. Wtedy będziesz miała jasność. Tym bardziej, że Karol ma typowe objawy. Trzymaj się!! Dużo zdrówka dla Was!!
Ostatnia edycja: