• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam,
Ja tylko na chwilkę, bo brak czasu (za miesiąc do pracy i trzeba pozałatwiać to i owo).
Wróciłyśmy całe i zdrowe. Oli wypoczęta mama padnięta i wyschnięta :-).

Buziaczki dla Was i pierwszych roczniaków :-)

reklama
witaj w końcu Aniu,dawno cie u nas nie było,a szkoda
dobrze ze wypoczete choć troszku i zadowolone

a my z alą siedzimy w chałupie i sie nudzimy u nas strasznie leje az wychodzic sie niechce,blee

HEHEH a ja dzis mam motorka w dupce i juz posprzatałam cały dom, pomyłam naczynia ugotowałam obiad i zrobiłam te sałatke szwedzka tylko czekam az mi sok puszcza co je w sloikach pozamykam, jutro bede odpoczywac:-DWiekszosc zrobiłam jak mały spał takze teraz czas dla dzieci

witam z kawusia:-D
my juz po spacerku... lasagna zjedzona:-D:-D
teraz sie moge byczyc... posprzatalam, pranie powiesilam:-D:-D:-D
jutro jedziemy na spotkanie z tymi rodzicami od mieszkania... chcieli nas poznac i jeszcze raz porozmawiac:-D
zobaczymy co teraz wyjdziez tego wszystkiego:-D:-D

my dziś w domu siedzimy - za oknem szaro buro i ponuro; ugotowałam obiad dla nas i dla małej, ale sprzątać mi się zwyczajnie nie chce;) mała zalicza 2 drzemkę właśnie, rzadko jej się to zdarza ostatnio;

no moja juz tez po dwóch drzemkach,właśnie wstała i pierwszy raz w jej życiu zjadła cały duży deserek normalnie patrzałam na nią jak na jakiegoś głodomora,bo o 3 zjadła sporą porcje ziemniaków
a ja kawusie popijam i czekam na męza bo nawet nie mam z kim pogadac

reklama
hej dziewczyny, nie odniose sie do niczego bo nie dam rady...mały śpi przy (.) z mega gorączką...
u nas dól na maksa...wszelkie nasze wyjazdy stanęły pod wielkim znakiem zapytania - Bartek bardzo goraczkuje, wczoraj w nocy prawie 40 st lekarz stwierdził że albo zęby (dwa kły mu wychodzą!!! zwariował) albo trzydniówka czy coś się wykluje... wczoraj jeszcze jakoś sobie tą gorączką radził ale dziś cały czas jęczy nie je nie może spać, cały czas na ręce a ja już padam...ale to i tak pikuś bo wczoraj tesciowa dzwoniła że teść ma ziarniniaka płuc i czekają na wyniki badań - jesteśmy porażeni i dół na maksa jak na razie...
Karol jakiś podziębiony sika czesto w dzień i w nocy mu się zdarzyło czego już dawno nie było - zaczynam myśleć ze może jakąś bakterię mają??? jak to się wtedy objawia?
a przy trzydniówce też miałyście problem ze zbiciem temp? bo u nas praktycznie nic nie działa...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry