Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej dziewczyny
przede wszystkim to chciałam Wam wszystkim BARDZO BARDZO PODZIĘKOWAC ZA GŁOSY!!!
no nie wygraliśmy niestety ale walczyłam do końca- bo nie wiedziałam czy kogoś nie wywalą,dwa razy powywalali sporo osób...
Anet - moje kondolencje
Wszystkim chorowitkom zyczę zdrówka, mi Karola tez wzieło (moze 12-13 dni był zdrowy raptem) Bartek na razie - odpukać - trzyma się ale jest wysypany okrutnie i nie mam pewności czy to alergia czy co innego a boję się do lekarza iść bo ospa u nas panuje i nie chce z ospa wrocić...a poza tym mam tyle roboty że nie daje radyjak tak czytam jak wam maluszki spią po dwa razy to dla nie niepojęte - mój odkąd skończył 11-12 miesięcy śpi tylko raz i to jak ja w pracy jestem
a broi okrutnie - wczoraj weszłam do pokoju to tanczył na stole a dziś podstawił sobie taboret taki wysoki i wlazł i mi rzeczy z pólek ściagał...zasnął aniołek 22.30....a i tu od razu wspomne że my też do cycoholików się zapisujemy...a raczej nalezymy od dawna niezmiennie
Edit- dziewczyny szok - wygraliśmy jednak te gary!!!!tym bardziej dziękuję i zapraszam jak bedzie nowa kuchnia 0 ugotuję wam coś!!!! wlasnie mąż dostał maila że wygraliśmy jak wam pisałam że nie wygraliśmy, ale fajnie - choć raz nam się udało
![]()
Ale fajnie:-):-):-) Ja się w wakacje wbijam, bom głosowała codziennie 

(mnie chyba nigdy nie zaprowadził
), a potem Łukasz odbiera ją po pracy - także zostaje na leżakowaniu i o dziwo nie protestuje :-)

takze pierwsza i ostatnia nocka

a dzis nie wiem o bede robic