Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej dziewczyny
przede wszystkim to chciałam Wam wszystkim BARDZO BARDZO PODZIĘKOWAC ZA GŁOSY!!!
no nie wygraliśmy niestety ale walczyłam do końca- bo nie wiedziałam czy kogoś nie wywalą,dwa razy powywalali sporo osób...
Anet - moje kondolencje
Wszystkim chorowitkom zyczę zdrówka, mi Karola tez wzieło (moze 12-13 dni był zdrowy raptem) Bartek na razie - odpukać - trzyma się ale jest wysypany okrutnie i nie mam pewności czy to alergia czy co innego a boję się do lekarza iść bo ospa u nas panuje i nie chce z ospa wrocić...a poza tym mam tyle roboty że nie daje radyjak tak czytam jak wam maluszki spią po dwa razy to dla nie niepojęte - mój odkąd skończył 11-12 miesięcy śpi tylko raz i to jak ja w pracy jestem
a broi okrutnie - wczoraj weszłam do pokoju to tanczył na stole a dziś podstawił sobie taboret taki wysoki i wlazł i mi rzeczy z pólek ściagał...zasnął aniołek 22.30....a i tu od razu wspomne że my też do cycoholików się zapisujemy...a raczej nalezymy od dawna niezmiennie
Edit- dziewczyny szok - wygraliśmy jednak te gary!!!!tym bardziej dziękuję i zapraszam jak bedzie nowa kuchnia 0 ugotuję wam coś!!!! wlasnie mąż dostał maila że wygraliśmy jak wam pisałam że nie wygraliśmy, ale fajnie - choć raz nam się udało
![]()
Ale fajnie:-):-):-) Ja się w wakacje wbijam, bom głosowała codziennie 

(mnie chyba nigdy nie zaprowadził
), a potem Łukasz odbiera ją po pracy - także zostaje na leżakowaniu i o dziwo nie protestuje :-)

takze pierwsza i ostatnia nocka

a dzis nie wiem o bede robic