reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hejki Dziewczyny!
już kilka dni nie pisałam.. ale trochę spraw do załatwienia.. podczytywałam Was troszkę w pracy wczoraj i dziś ale czasu na napisanie czegokolwiek brak.. i jeszcze te mrozy teraz.. samochód odmawia posłuszeństwa.. tzn drzwi bo pozamarzały.. wsiadam tylnymi wysiąść już mogę normalnie bo odmarzaja jak się auto ogrzeje.. ale wczoraj miałam straszny dzien z tym samochodem tak że się poryczałam na maxa u rodziców w łazience i zostałam u nich na noc - nie miałam siły już wsiadać do niego wieczorem.. dziś też kurka wracalam z pracy do rodziców ze sto lat chyba a potem z Zosią do domu drugie sto lat.. więc jestem o jakieś 200 lat starsza :sorry: chyba jednak nie lubię zimy...
jest tak zimno u nas że boję się o Zosię i mama też się boi i nie wyszła z nią dziś na dwór.. zwłaszcza że Mała ściąga namolnie rękawiczki i po chwili ma lodowete i na maxa czerwone łapki.. macie jakieś sposoby na to..? żeby nie sciągała..? chyba jej taśmą dwustronną do łapek przykleje je :-p
jutro auto do mechanika odstawiam i do pracy bujam się pociągiem.. dobrze że on u rodziców na osiedlu jest więc tato się zerwie z pracy i odstawi na 10.30.. jejku jak ja mam dobrze z tymi moimi kochanymi rodzicami..
poza tym jakoś leci..

ZDROWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKOW!! :tak:

reklama
hej lasencje znalazłam fajne butki po domu, wklejam linka moze którejs sie spodobają - bo Alicjana ma własnie cos takiego, to my nie potrzebujemy. A to z tych sklepów gdzie jutro wysyłka darmowa :-p

paputki akcesoria ::: Matrioszka.eu
Malbertka tylko przy zakupie powyżej 100zł mają dziś za darmo...tam na stronce lata taki napis :-) więc się Laski nie natnijcie..

Witam z rana!
Samochód odstawiony pod mechanika, tato podjedzie o 10.30 dać mu kluczyki..
a ja szłam tak szybko z skmki do pracy jak nie wiem co :-) normalnie droga zajmowała mi ok 10-15min jak szłam normalnym krokiem. a dziś 6 minut :-) motorek w dupsa se wsadziłam żeby nie zamarznąć bo straaaaasznie znimo.. u nas -13 jest teraz.. brrr

miłego mroźnego dnia!!

Ostatnia edycja:
witam w mroźny poranek
dzisiaj idziemy pierwszy raz na saneczki,ale nie na długo bo mi myszka zaczyna coś smarkac,starsze też rozkłada wiec chyba pierwszy raz w tym roku szkolnym mi sie rozchorują,ale juz kuruję wiec może szpital domowy nas jakoś ominie
tym bardziej,że w sobote na imprezke mamy iść,a w niedziele jedziemy na Mikołajki do Krakowa do teatru,męża firma cos tam organizuje
a w piątek mam iść z wynikami jeszcze do lekarza

baska(Magda)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Hej!!
Zima pełna parą!!!!!!Dzis zawieja wielka więc siedzimy w domu a szkoda bo Tomek bardzo lubi sankami jeździć!!Wczoraj bylismy na spacerku to mały był zachwycony z dziećmi się bawił-zaraz foty wstawie
A ja zabiegana byłam wczoraj bo jeszcze pierniczki piekłam a ze sama w domu z małym byłam to mi to troche zajęło
Jejku dziewczyny wszystkim duzo zdrówka życze precz te choroby!!!!!
BAŚKA NAJLEPSZEGO!!SZCZĘŚCIA ZDROWIA POMARAŃCZY NIECH CI MAŻ DZIŚ NAGO TAŃCZY!!!!!!!

-15 stopni, brrrrrrrrr
witam! szkoda mi małej, że przeziębiona i na dwór nie możemy wyjść na chwilkę chociaż... w sumie jak nie wieje, świeci słońce, to jest bardzo spokojnie i ładnie... może się potem choć na balkonie powentylujemy, takie powietrze świeże może miec dobry wpływ na dzieciątko;
ja dziś jak zombie, bo wczoraj do póxna siedzieliśmy wybierając prezenty, żeby dziś pozamawiać korzystając z tego dnia darmowych dostaw, potem mala zrobiła pobudkę w nocy i wyladowała u nas, więc nie było już zbyt wygodnie:p no i tuż po 7 pobudka...
dziś teoretycznie jestem 1 dzień w pracy - jak dobrze, że tylko teoretycznie!
dziecko mi się "popsuło" i od 3 dni pokazuje PO FAKCIE, że zrobiła kupkę:baffled: ale na siusiu woła ladnie przed, nie wiem co jej się tak odmieniło...

witam!

to skandal ze tak zimno jest!!!!!!!

w łazience od wczoraj rozpierducha na całego a co za tym idzie w całej chacie też!!

nic mi się nie chce a najbardziej wychodzic na taki mróz u nas -10 jest w tej chwili a wieczorem idę z koleżanką do teatru się odchamic:-) chyba mi gluty w nosie zamarzną!

zdrówka i pogody ducha
Pa

PS gratuluje BASKa wygranej!!!!

U nas troche lepiej bo -9.
Malbertka tylko przy zakupie powyżej 100zł mają dziś za darmo...tam na stronce lata taki napis :-) więc się Laski nie natnijcie..

Reksio, mi napisik lata ze powyzej 50 zł , no ale to i tak oszustwo bo powinno byc za free cokolwiek...

Ja tam np. zamówiłam jakis przysmak do piwa za 4 zł, którego nigdy nie jadłam(a w sklepie srednio coś takiego kupić) i niech mi przywiozą kurierem a co? heheh

Albo tutaj http://www.superkoszyk.pl/product-pol-11835-BIALY-JELEN-Proszek-do-Prania-1-5-kg-Biel.html proszki zamawiam i chemie - po co mam tachac ze sklepu. Uzywałyscie kiedys proszku z szarego mydła?moze byc całkiem dobry no nie? tylko zapach średni pewnie:-P

Sempe powodzonka w remoncie, juz nie długo sie zrelaksujesz w kąpieli w nowiusiej łazience. Ja uwielbiam wybierac płytki, pierdołki do urządzania itd.:-)

A z teatrem to zazdroszcze-dobrej zabawy i odbicia od codziennosci

Cholerka ja z tymi wyjsciami to mam problema, wiecie ze moja Mała nawet jak idziemy razem na spacerek z męzem i chce juz na rączki to jak ją dam mężastemu bo mi cięzko, to ona w ryk? a jak u mnie siedzi to zadowolona wrrrr...A teraz jak wyjechał na 2 dni z domu, to chodzi i tatatata i rączką pokazuje ze go nie ma:-P

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Faktycznie ten sklep oszukuje znalazłam ze powyzej 50zl za darmo wysylaja oszusci!!
Ale znalazlam taki co wysyla za darmo wsio ja tego scoobiego lece kupić:)
Zabawki, sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci

Edit. zamówiłam wybralam kuriera platnosc przy odbiorze i darmocha super tym spodobem mam prawie 2 dychy w kieszeni:)

U nas mrózzzzzzzzzzzzz. Rano miała 15 st w pokoju. Od rana palenie, jak ja nienawidze zimy!!! Jedyne co mi serce rozgrzewa jak Miłosz sobie chodzi juz calkiem swobodnie po pokoju:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry