Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj i zagladaj do nas czestoWitam!!!podczytuję Was od paru ładnych miesięcy..kiedyś nawet coś tam skrobnęłam ale jakoś przerwałam..mam nadzieję ze teraz bede mogła sie tu zadomowićmój synuś tez jest z sierpnia..dokładnie 16
z tego co czytam duuzo tych choróbsk sie wzieło..życze wam i waszym szkrabom duzo zdrówka
milej nocki...
:-)Efe,u nas jeszcze sniegu nie ma(taki brudny ino sie zostal po ostatnich opadach),ale chyba to do nas sie zbilza ,bo nadawali i u nas opady....ehhhhW ogóle witam z zaśnieżonego pomorza. Normalnie tyle śniegu napadało
A sanki już do piwnicy wyniesione:-( Ale mała katar ma dalej choć odpukać już nie zielony więc i tak byśmy siedziały w chałupie. Podaje wszystko tak jak wy. Więc chyba już więcej się nic nie da zrobić tylko czekać poprawyEch jak ja nie lubię czekać...

;-) Ale ja też już optuje za wiosną, może jakąś petycję w tej sprawie napiszemy?
Za to nadrabiam przy owu, bo wtedy i łeb mnie boli i brzucho czasem tak że chodzić nie mogę i cycole i w ogóle masakra - chyba organizm daje mi do zrozumienia że to nie czas na kolejne dzidzi
) i Juli spodnie ocieplane za dychę...