Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mego
i też juz sama nie wiem, jak mam jeszcze zaradzić na ten katar, póki co przeźroczysty, ale gęsty jak cholera

tak więc łączymy się z Wami, Efe, Piwonia, w katarowym bólu ehh...
byleby pisiorek siedział w brzusiu ile się da:-) choc wiem, że psychicznie ciężko się nastawic, w końcu owoc zakazany smakuje najbardziej eh... 
więc nie jest źle. teraz Mała też sobie zasypia.. to chyba dobrze że tak dużo śpi nie? zdrowieje chyba nie? wiem wiem.. zawsze znajdę sobie powód do zmartwień 
i pulmexem też nie można sparować.. więc dobrze że nie zaczęłam tylko poszłam do lekarza od razu we wtorek. tak więc leczymy się jak umiemy i mam nadzieję że będzie już tylko lepiej.
kilka razy dziennie ubiera czapke na głowę i szalik na szyjkę idzie do drzwi i puka w nie i mówi "dan dan" (czyt. na dwór ;-)) heh jeszcze trochę na dwór nie wyjdziemy..
Ech jak ja nie lubię czekać...
:-
:-)
jakoś tak bezstresowo nam to poszło, jezcze wczoraj w nocy sama go wzięłam do nas bo miał zimne stopy a dziś ładnie przespał, tylko raz wstałam żeby sprawdzić czy przykryty :-) i do 7 sobie śiochał, ale ze smoczkiem ofkors.... ;-)
.