anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Iwonko,ja tez z kasa krucho,bo ciagle choruje ktos,a jeszcze to Eho mialam i tez odplatnie bylo...ehhh,a tylko na jednej pensji jedziemy,z pola wszystkie pieniazki na nawozy i splate dla brejdaka meza pojda...a jeszcze trafia sie nam pole do kupienia 2 h,wiec w tym roku sie niezle wypieniezymy....a ja tak marze o nowej lodowce i kuchence....coz chyba sie i w tym roku pozegnam...........:-(...a na drugi rok komunia....ehhh....w domu chociaz malowanie trzeba zrobic,a przydalo by sie o wiele wiecej.....:-(
Efe,ucaluj Gabi od ciotki w czolko,niech sie siniak szybko zagoi
Moja wczoraj wieczorem tak wariowala ze tez walnela glowa w kant od szafki,ale siniaczek malusi,gdzies przeczytalam zeby posmarowac stluczone miejsce spirytusem salicylowym i wiecie ze odkad smaruje to, nie ma duzych siniakow
;-)
a z tym gotowaniem to u mnie przesadzasz,czasem tylko tak wychodzi ze 3 obiady mam....ale dzis akurat mam jeden i to z wczoeraj,tylko ziemniaki dogotowalam...ale za to chlebek pieklam,pierwszy raz w zyciu sama...teraz stygnie,wiec nie wiem czy dobry wyszedl
Efe,ucaluj Gabi od ciotki w czolko,niech sie siniak szybko zagoi

Moja wczoraj wieczorem tak wariowala ze tez walnela glowa w kant od szafki,ale siniaczek malusi,gdzies przeczytalam zeby posmarowac stluczone miejsce spirytusem salicylowym i wiecie ze odkad smaruje to, nie ma duzych siniakow
;-)a z tym gotowaniem to u mnie przesadzasz,czasem tylko tak wychodzi ze 3 obiady mam....ale dzis akurat mam jeden i to z wczoeraj,tylko ziemniaki dogotowalam...ale za to chlebek pieklam,pierwszy raz w zyciu sama...teraz stygnie,wiec nie wiem czy dobry wyszedl

A już myślałam że mam za sobą. 

JESZCZE RAZ SPOKOJNEJ NOCKI:-)