aneta24183
Fanka BB :)
a czy to jest takie bez sensu to nie wiem,kazał mi zrobić i IgM,IgG no I awidnośc na tokso więc zrobie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w poprzednich też miałam dobre wyniki,ale wtedy nie miałam wogóle styczności z kotami,a teraz jak na złość mamJa tez nie mialam jeszcze tego badania na toxoplazmoze,a w poprzedniej ciazy mi wyszlo dobrze...

ja w poprzednich też miałam dobre wyniki,ale wtedy nie miałam wogóle styczności z kotami,a teraz jak na złość mam![]()
no te co ja mam z nimi stycznosc też oba pól domowe pół polne,a trzeci teściowej domowy,ale tez kotJa teraz tez mam stychnosc z kotami i to dwoma,ale biegaja po podwurku...

bo ze mnie trochę taka komputerowa oferma. Moje wyniki miały być dzisiaj albo jutro, więc czekam na jutro bo dziś nikt się ze mną nie skontaktował. NA szczęście zadzwoniłam do lekarza żeby się dowiedzieć co z tą moja tarczycą i okazuje się że cos położna pokręciła i wszystko jest o.k.