reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No u mnie Oliwcia, Czekoladka (tak mówiliśmy cały czas o dzidzi jak ją planowaliśmy i tylko my wiedzieliśmy o co chodzi), Szkrabek lub Maleństwo.

Ja też sie solidaryzuje dziś z leniuchami:). Nawet na sport nie ide dziś. Może troch w domu pofikam no a poza tym to i tak z psem musze chodzić na dwór. ale nie złe jaja są na spacerach. Moja Megi to chichuachua. Jest maleńka,waży 2 i pól kilo:), ale bardzo dzielna i wytrzymała:). W stolicy jest multum śniegu i ciągle sypie i jak moja Meg idzie na trwknik to jest cała zakkryta przez biały puch. Tylko kite widać i nochal:). Ja bym tam zamarzła a ta wracać nie chce i szaleje w śniegu...Łobuz mały..
A jak u Was??Sypie,biało?

Natt mi by się teraz piesek przydał. Byłby powód do wyjścia w taką pogodę. Mojej koleżance piesek taki przepowiedział skurcze porodowe. Zanim się zaczęły to dziwnie się zachowywał i nie odstępował jej na krok. Nawet z synem nie chciała się bawić.

reklama
aha...Ja też słyszałam rózne niesamowite historie a psim zmyśle do przeczuwania różnych wydarzeń...Licze na mojego paproszka..Który swoją drogą jest bardzo mądry. Sama ją szkoliłam:). Umie wiele sztuczek i nawet umie wskazywać łapą to co chce. Serio! Sama nie wierzyłam,że tak można, ale w podręczniku do szkoleń była opisana cała procedura no i sie udało:).I jestem z niej dumna bo kazdy mówi,że małe psiaki są głupie, a moja temu zaprzecza. Przepraszam za brak skromności ale musiałam ją pochwalic publicznie.

Slyszałyście w wiadomościach ,ze Skolimowska nie żyje. Nasza złota medalistka. Kurcze jakie to okrpne jak tacy młodzi ludzie odchodzą....Miała tylko 27 lat-moja rówieśnica. Makabra,co? A mówią,że sport to zdrowie. No tak, poza zawodowym...Myśle ze to od tych wszystkich odżywek. Na pewno nie brała koksu ale te odżywki,wspomagacze tez są niebezpieczne. Zasłabła ponoć na treningu,odzyskała potem przytomność,ale w karetce znów ja strcili i już tak zostało...wspolczuje rodzinie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry