reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ależ my się nie gniewamy. Ja na pewno! Uwielbiam psy i jakbym miała warunki to bym już miała jakiegoś. Mój M marzy o Alaskan Malamut. Tai większy Husky. Ale dom do tego konieczny, bo w bloku się pies zamęczy.

reklama
Słyszałam i cały czas mam przed oczami jej uśnmiech,nigdy jej woda sodowa nie uderzyła do głowy. Pamiętam, jak lata temu zmarł na serce Halupczok, też świetny sportowiec, ujawnia się ukryta wada i nic nie można było zrobić. Myślę, że i wtym przypadku to coś tego typu, a nie odżywki, była raczej zbyt pokorna, żeby kombinować.

Rozleniwiam się przez to siedzenie i nic nie robienie.
Czy myślicie, że małe poodkurzanie mi nie zaszkodzi. Tylko to bo reszta zrobiona ;-). Koleżanka ma przyjść dziś popołudniu z narzeczonym i chce się pokazać z dobrej strony :-p.

Hej Dziewczyny,
ja już zjadłam pączusia i troszke faworków mniam:-)

Po wczorajszej wizycie u gin jestem najszczęśliwszą babką na świecie. Wszystko z małeństwem oki. Ma całe 11 cm ;-). Lekarz starał się podejrzeć co się kryje między nózkami, ale niestety maluszek za bardzo wieżgał i nie szło zobaczyć. Ale za to widziałam jak moje kochanie ssie paluszek :-) Coś pieknego. Niestety nie dało sie pyknąć fotki bo zaraz fiknęło i pokazało tylko plecy hihi. Zato mam fotkę nóżki hahah. Jedyna wyrażna fotka haha.

Wczoraj też dostałam list z banku, że obniżyli mi oprocentowanie kredytu i kamień spadł mi z serca. Płacę prawie 600 zł mniej :-). Mam kredyt mieszkaniowy w CHF. UFFF :-) Wczoraj miałam dzień dobrych wiadomośći!!!!!

My też chcemy pieska, ale musimy poczekać na domek, bo w bloku nie ma warunków.
My pierwsze mieszkanie wynajmwane mieliśmu 22metrowe. Jeden pokoik, kuchnia w przdpokoju,łazienka. Koszmar! Ale włąśnie tam zapragneliśmy najpierw papuge, taką dużą gadającą i miesiąc później Megi( ale ona była mniejsza od papugi). A sprostowanie papuge chciał mąż, ja psa, bo psiara jestem:). No i dało sie. Teraz mieszkamy w 50metrowym mieszkaniu i został nam tylko pies bo na papuge okazało sie że mam alergie,wiec podarowaliśmy teściom, którzy są w Leonku( papuga1) zakochani:).

i zapomniałam o fotce nózki hihi

Załączniki

• dzidzia3.jpg
    dzidzia3.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 30
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry