reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewelinko ja byłam w tym terminie co ty teraz idziesz. I było widać wszystko bardzo ładnie. Nawet pani doktor widziała budowę całą serduszka, żołądek itp. Więc możesz byc spokojna wszystko przebadają.
Oj mam taką nadzieję, bo co mi robią usg to mówią że Maleństwo jest mniejsze niż zakładali a to ciężko się słucha. Idę znowu do tego samego lekarza prywatnie co ma lepsze usg niż w przychodni i mam nadzieję, że też będę miała takie słodkie fotki jak wy:)

reklama
Oj mam taką nadzieję, bo co mi robią usg to mówią że Maleństwo jest mniejsze niż zakładali a to ciężko się słucha. Idę znowu do tego samego lekarza prywatnie co ma lepsze usg niż w przychodni i mam nadzieję, że też będę miała takie słodkie fotki jak wy:)
Będziesz mieć ich dużo. Jak już badają dokładnie to robią więcej fotek. Ja po takim badaniu ponad 10 miałam. A na następne idę w 22 tygodniu. Nie mogę się doczekać by zobaczyć Czekoladkę na 3D/4D. No ale to trochę czasu jeszcze musi minąć.

Dzięki Marciu! W ogóle gdyby nie wy to ja bym chyba siedziała w domu i obgryzała paznokcie do krwi. A tak zawsze mogę liczyć na słowa wsparca. DZIĘKI!:wink:

reklama
No Aniu ja już tu namierzałam, która ma do ciebie numer telefony, żeby chociaż sms-ka wysłała! Założyliśmy że odsypiasz wczorajsze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry