reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wszystkie przyszłe mamy:-)
Właśnie założyłam sobie tutaj konto i miło jest zobaczyć,że takie macie dobre humorki.
Ja właśnie zastanawiam się nad usg 3d, żeby podejrzeć płeć dzidzi, ale lekarz każe czekać do 25 tygodnia:no:. A jak tam u was? Buziaczki dla wszystkich cieżarówek

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy:-)
Właśnie założyłam sobie tutaj konto i miło jest zobaczyć,że takie macie dobre humorki.
Ja właśnie zastanawiam się nad usg 3d, żeby podejrzeć płeć dzidzi, ale lekarz każe czekać do 25 tygodnia:no:. A jak tam u was? Buziaczki dla wszystkich cieżarówek
A czemu każe ci tyle czekać? Ja idę 22 tygodniu i już będzie widoczna płeć. A w 20 tyg. też da się określić. Tylko, że ja jakoś się na 22 umówiłam.

A tak wogóle to witamy na sierpniówkach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję, dziękuję za miłe powitanie. Właśnie mój lekarz jest przeciwnikiem wszystkich "zbędnych" badań i zbyt częstego usg- tylko 3 razy podczas ciąży:szok:. Wiem,ze tak jest książkowo, ale ja chcę częściej. Poza tym za 2 tygodnie idę do innego gina, bo ten jest zdecydowanie nie w moim guście

Coś mi się nie chce dziś wogle pracować...czyżby te pączki tak mnie rozleniwiły?

Witaj vioreczka wśród sierpniówek :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)vioreczka, miło że się przyłączasz.

Prowadzę sama ze sobą negocjacje, rozsądek podpowiada, żeby wyjść na spacer, a leniuch zaleca drzemkę. Czego nie wybiorę, zmykam, bo jak czytam posty, to nie chce mi się ruszyć.
Do miłego.

Krótko o sobie::-D
Mam 26 lat, mieszkam w Wawie, jestem w 16 tygodniu ciąży, termin porodu według usg na 3.08, niestety nie wiem ile teraz mierzy dzidzia bo ostatnie usg było 4 tygodnie temu, za to wiem , że ma adhd na 100% i bardzo zdecydowany charakterek... po tatusiu oczywiście;-) Rządziło w naszym domu już w 3 tygodniu ciąży kiedy miałam pierwsze mdłości i zobaczyłam 2 paski na teście:-D

Krótko o sobie::-D
Mam 26 lat, mieszkam w Wawie, jestem w 16 tygodniu ciąży, termin porodu według usg na 3.08, niestety nie wiem ile teraz mierzy dzidzia bo ostatnie usg było 4 tygodnie temu, za to wiem , że ma adhd na 100% i bardzo zdecydowany charakterek... po tatusiu oczywiście;-) Rządziło w naszym domu już w 3 tygodniu ciąży kiedy miałam pierwsze mdłości i zobaczyłam 2 paski na teście:-D

Ja też ma 26 lat a termin mam na 05.08 :-)

reklama
Cieszę się strasznie, ja według terminu miesiączki też mam 5.08, ale ponieważ miałam nieregularne bardziej wierze temu z usg. Poza tym widzę,że mieszkasz w mojej ukochanej części Polski, gdzie jestem częstym gościem jak tylko robi się cieplej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry