reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Basiu ja rzucilam od kiedy zobaczylam na tescie dwie kreski w tym jedna bardzo blada
Tez bylo trudno na poczatku ale teraz jest juz ok nawet bardzo przeszkadza mi dym z papierosow
Trzymam za ciebie kciuki wierzac ze sie uda

na poczatku ciazy w ogle nie mogłam patrzec na słodkie a teraz całaczekolade potrafie zjesc lody tez bym jadła na okrągło do tego jabka i pomarancze musza byc:-)

a co do palenia to starałam się skończyć z tym nałogiem już wcześńiej ,ale podpalała,a gdy zaszłam w ciąże to już nawet niemogam czuć a co dopiero mieć w ustach

A jesli chodzi o cole to musze sie przyznac ze rowniez uwielbiam i pozwalam sobie czasami na szklaneczke
Predzej potrafilam wypic litr coli dziennie a teraz raz na jakis czas

a co do palenia to starałam się skończyć z tym nałogiem już wcześńiej ,ale podpalała,a gdy zaszłam w ciąże to już nawet niemogam czuć a co dopiero mieć w ustach

ja tez na poczatku nie mogłam czuc i rzuciłam pó,żniej przyszła mi ochota na papieroska i nie mogłam sie powstrzymac teraz zas rzuciłam ale juz nie wezme tego do ust

A jesli chodzi o cole to musze sie przyznac ze rowniez uwielbiam i pozwalam sobie czasami na szklaneczke
Predzej potrafilam wypic litr coli dziennie a teraz raz na jakis czas
Oj my wcześniej to cola na okrągło. Cały czas w domu była, aż pewnego dnia mój się doczytał, że jest szkodliwa dla plemników. No, a że staraliśmy się o Czekoladkę to od tamtego dnia przestaliśmy kupować colę. Ale szklaneczka się zdarza czasami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry