reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Może zapomni zawsze możesz mieć nadzieję.

Julcia dokazuje? A to urwisek.
Deli
ja nigdy nie chodzilam do zadnej szkoly rodzenia nawet jak pierwszy raz rodzilam, ale jak tego potrzebujesz to idz
Czy potrzebuje to nie wiem. Po za tym czy do porodu można dobrze przygotować?! Nie wiadomo przecież co będzie i jak będzie. Każdy poród inny tak jak i ciąża.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Deli wpisz w googlu szkoły rodzenia tam jest napisane, kiedy sie wybrać. Z tego co pamiętam coś kolo 30 tyg, ale ni epamietam już. Ale są też takie szkoły co od początku ciąży sie chodzi. Ja sie wybieram ze wzgledu na mojego męża ( pierdołke jedną;-) ), żeby dziecka sie nie bał i pomógl mi w pierwszym etapie porodu. Ja ide na Inflancką do szkły bo tam za darmo, ale rodzic tam nie chce. Deli Inflancka ma swoją stronke i tam też o szkole piszą.

natt dobre .... popierdułka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam

Aniu ty chyba nie powinnaś przesuwać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A bo ja Wam pewnie jeszcze nie pisałam o moich teściach. Jak mój mąż był mały to oni sie bali ,że mu krzywde zrobią i bali sie go kąpac. Do kąpieli przyjeżdzał specjalnie dziadek mojego meza. Niezłe jaja, co? Matka bałą sie własnego dziecka. To dziwna kobieta jest. No ale J. też to zaszczepili wie ja go wysyłam najpierw już teraz w marcu do takiej szkoły dla ojców: uczą tam obsługi dziecka i kobiety w ciąży;), a potem do szkoły rodzenia. W jego przypadku to nie za dużo! Musze sie wziąć za niego bo inaczej przerąbane bede miała...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry