reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobranoc kasia, spokojnej bezzaparciowej nocy zycze:tak:
Paula , nie lekcewaze ale od dwoch dni wszystkiego probuje(i jedzenie z blonnikiem i duzo pije i ruszam sie w miare) i nic, nawet z apteki mam te saszetki na zaparcia i tez nic
a brzuch mi sie coraz twardzy robi i czuje momentami szczegolnie jak wstane z pozycji lezacej jak mi kiszki skreca:-(

Dobranoc Paula, spokojnej nocy:tak:

i jak tam po wizycie Aneczka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no mnie dziś strasznie głowa bolałą, kawa pomogła...ale na zaparcia raczej mi nie pomaga - musiałąbym taką zwykła fusiastą na to a nie mam ochoty
poza tym ostatnio zdecydowanie lepiej z moją energią - tzn i tak jestem ciągle zmęczona bo p[raca, maluch, dom itd no ale cokolwiek jeszcze mi się chce robić, mam na to siłe - zdecydowana poprawa w stosunku do pierwszego trymestru

nie strasz aneczka, gorsze? A ponoc i zgaga sie pojawia pozniej, czego w zyciu nie milam!
Kawe mi zalecila polozna na niskie cisnienie, wypilam i chyba stad mi sie zaparcie wzielo...:confused:

a u nas też goście byli, synuś miał atrakcje bo jego ulubiony kolega... nasze imprezowanie skromniejsze - piwko i na słodko no ale chłopaki jak zrobili "przegląd" zabawek to się trochę nasprzątałam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry