reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ania :)
a mój synuś jest ostatnio mega niegrzeczny i całe szczęście że goście przyszli bo już wtedy ładnie sie bawił, nawet jak szaleli i bałaganili to było ok bo tak co chwila o coś awanturę robi, wykańcza mnie to strasznie - mam nadzieje że jeden z kolejnych etapów buntu (ile ich już było...) który niebawem przejdzie...

reklama
no mój do wszystkiego emocjonalnie co jest nie pojego myśli, a ostatnio dla zasady wszystko czego my chcemy jest nie po jego myśli...wszystko na nie, ale to już nie pierwszy raz, to tak etapowo wraca, tylko tym razem dołączył do tego wrzaski których wcześniej nie było a które działąją na mnie jak płachta na byka, oby to już przeszło...

ja spadam, mężuś czeka...dobranoc dziewczyny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana.
Dziś wstaję na raty, mam potworny bólgłowy, wczoraj było nieciekawie, ale dzisaj, to aż na wymioty mnie bierze. Nie jest mi to obce, tak miałam przd @ i dzień wyjęty z życiorysu, jak szłam do pracy, to brałam ibuprofen. Dziś nad ranem już było pól apapu, niestety będzie trzeba wziąć kolejną dawkę.

Dziewczyny na zaparcia łyżka oleju wieczorem i/lub na czczo.Smaczne nie jest, ale oczyszcza też organizm i wspomaga wchłanianie witamin. Niektórzy mówią, że może być oliwa z oliwek, tylko ten smak:baffled:

Ja również sie witam.
Też miałam wczoraj gości w tym jedną ciężarówke która rodzi w marcu :) Ja ona i mój mąż nie piliśmy (mąż w ogóle nie pije) co utwierdziło mnie w przekonaniu że albo trzeba pić albo unikać pijących. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry