reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam i uciekam do garow. Zrobilam sobie konkretne plukanie jelita, uffff jaka ulga. Czlowiek nie ma nawet pojecia ile tego moze w sobie pomiescic:szok:Bede pozniej, papatki:-):-)

reklama
Witam niedzielnie :-)

Zaraz wyjeżdżam do Warszawy, dziś jedziemy do teatru Roma na Upiora w operze :-) :happy::happy: I może się uda męża do jakiejś galerii zaciągnąć... :-D zobaczymy.

Udanej niedzieli wszystkim mamusiom i ich brzusiom, dziś szczególne pozdrowienia dziewczynom z Warszawy i okolic:-D

Witam się z rana:-)
mnie oczyszczanie nie potrzebne wczoraj o 23 zaczęło mnie skręcać niemiłosiernie i 15 min na kibelku wypłukało ze mnie wszystko :wściekła/y: tylko ciekawe po czym tak:confused:

Cześć dziewczyny. Witam się z rana :tak:
Znowu mam tyle do nadrobienia, że będę czytała do południa. Jutro mam wizytę u gina i siedzę juz jak na szpilkach, nie mogę się doczegoać:sorry2: Miłego dzionka życzę! Odezwę się jak nadrobię zaległości

no mój do wszystkiego emocjonalnie co jest nie pojego myśli, a ostatnio dla zasady wszystko czego my chcemy jest nie po jego myśli...wszystko na nie, ale to już nie pierwszy raz, to tak etapowo wraca, tylko tym razem dołączył do tego wrzaski których wcześniej nie było a które działąją na mnie jak płachta na byka, oby to już przeszło...

No my też przerabiamy teraz ten etap z Anielką :baffled: Wczoraj jak byli znajomi i to odstawiła kontrolną histerię - M pół godziny siedział z nią w pokoju i ja uspokajał a znajomi bezdzietni na razie i widziałam przerażenie w ich oczach - bo Anielka to jak się rozkręci to wyje jakby ją ze skóry obdzierali - oczywiście jest to płacz udawany i kontrolowany. Trzeba przeczekać...

A dziś przyjeżdża do mnie moja siostra...
Miłej niedzieli.

AGA.P Upiór w operze jest rewelacyjny - my już byliśmy naprawdę robi wrażenie!

reklama
witam i ja niedzielnie,standardowo z bólem glowy i dodatkowo bólami brzucha po prawej stronie,ale wysoko
ja mam we wtorek wizyte i dobrze,bo mam dośc tego męczenia sie
co do zaparc równiez je mam,ale jak na razie nie brałam czopków
a wczorajsza noc była wogole koszmarna chyba u rodzicow na obiedzie sie strułam surówka i cala noc z głowy koszmarnie sie czułam:crazy::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry