reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam Was !!!
Ja tylko się przywitam i uciekam.
Długo mnie nie było i miałam sporo zaległości ale to dlatego że kompa mam zepsutego i korzystam u znajomych ....
U mnie wszystko ok tylko tak jak Was mnie też męczą zaparcie i głowa pęka mam tego dosyć:wściekła/y:
Kochane 3majcie się ciepło.Zaglądne do Was jak znowu będe miała dostęp do kompa.
Mam prośbe ja też bym chciał na ten prywatny do Was dołączyć.PROSZE WPISZCIE MNIE TEŻ:blink:
POZDRAWIAM BUZIACZKI BRZUSZKI:-)

Witam się i ja:-)
Nasze ostatkowe świętowanie było nawet fajne. Pojechaliśmy z kuzynką i jej chłopakiem do knajpy z kręglami. Oczywiście pograłam tylko troszkę, bo najlżejsza kula miała 10kg. Potem dzielnie kibicowałam. Niestety wygląda na to, że było to ostatnie wyjście tego typu w tym roku. Myślałam, że w innym większym mieście będzie to knajpa z salą dla niepalących, tymczasem kopcili wszyscy i na okrągło:wściekła/y:. Nie miałam sumienia marudzić, że chcę już do domu, bo towarzystwo grało w kręgle po raz pierwszy w życiu i mieli na prawdę świetną zabawę. Ach! Chyba poczekam na ogródki. Tam przynajmniej będzie świeże powietrze:-(

A i głowa mi dziś pęka:-( Chyba od tego wczorajszego dymu:wściekła/y: A może dlatego, że oglądałam "Lilo i Stich" i ryczałam jak bóbr:sorry2: Ach... te hormony:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja:-)
Nasze ostatkowe świętowanie było nawet fajne. Pojechaliśmy z kuzynką i jej chłopakiem do knajpy z kręglami. Oczywiście pograłam tylko troszkę, bo najlżejsza kula miała 10kg. Potem dzielnie kibicowałam. Niestety wygląda na to, że było to ostatnie wyjście tego typu w tym roku. Myślałam, że w innym większym mieście będzie to knajpa z salą dla niepalących, tymczasem kopcili wszyscy i na okrągło:wściekła/y:. Nie miałam sumienia marudzić, że chcę już do domu, bo towarzystwo grało w kręgle po raz pierwszy w życiu i mieli na prawdę świetną zabawę. Ach! Chyba poczekam na ogródki. Tam przynajmniej będzie świeże powietrze:-(
To miałaś fajowy wieczór, poza tym dymem :(
ja weekend bez dzieci także też poszaleliśmy z męzem :) fajnie tak czasem odpocząć od obowiązków :-)

Hej dziewczyny
Miłej niedzieli życzę, u nas od piątku siostra męża z dziećmi, więc jest co robić, nie mam czasu na wytchnienie

Poza tym u nas ok, widzę ,że u was też prócz bólu głowy i zaparć, ja ostatnio krwawię z nosa, nie mocno, ale to jest dość upie*****, męczące chciałam powiedzieć

Brzuch mi urósł i chyba czas zaktualizować fotkę

aga.p77- baw się dobrze na upiorze, ja byłam w maju o ile pamiętam (późną wiosną) bardzo mi się podobało i z miłą chęcią poszłabym jeszcze raz

Pozdrawiam

ja tez się przywitam ale zaraz muszę uciekać dokończyć obiad , uważam że jeden komputer w domu to stanowczo za mało nawet nie macie pojęcia jak ciężko mam się do niego dopchać :wściekła/y:

reklama
cześć dziewczyny,
Obiadki? Ja jeszcze mam trochę czasu, mój M dopiero zjadł śniadanie, śpioch z niego. Ale chlebek w maszynce się urabia, za 2 godz. będzie pachniał w calym domu.
Współczuje Wam z tymi dolegliwościami, gdzieś wyczytałam ze olejek rozmarynowy jest dobry na bóle głowy, a ja na zaparcia jem winogrona i piję sok z śliwek suszonych. Co prawda zaparć zbyt nie mam, ale prewencyjnie czasem stosuję powyższe "leki"

Ja też proszę na zamknięty

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry