reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie w niedzielny poranek
Ja dzis gotowanie mam z glowy jade do tesciow wiec od rana nic nie robie tylko bawie sie z corka i takie niedziele uwielbiam
PRECZ Z WSZYSTKIMI ZAPARCIAMI

Właśnie dobrnęłam do końca :-) ale produkujecie.
Zaraz wychodzimy z A. Zakupy, kino no i niestety wydział :-( i po co mi tyle szkół było :wściekła/y:.

Mnie też strasznie głowa bolała wczoraj, a że goście byli musiałam wziąć Apap by jakoś przetrwać, ale jak tylko wyszli to mnie ścięło i poszłam spać.

Zaparcia niestety też mam :crazy::wściekła/y:

T/P poczytam później bo tam też chyba z 40 stron mnie czekam :-D

Życzę miłej niedzieli i do wieczorka.

Dzien dobry niedzielnie:-) Zachmurzenie u mnie duze, po wczorajszym sloncu zostaly wspomnienia:zawstydzona/y:
Dziekuje Gosiu za rade na zaparcia, takiego syropu tu nie spotkalam ale jak bede w Polsce to sie zaopatrze. Ja niestety ciag dlaszy przygod zaparciowych mam, tyle ze mnie pobolewa w prawym boku Piwonia ale na dole, podejrzewam wyrostek robaczkowy ale test z podniesieniem nogi wykluczyl to narazie.
No to pije i leze.
M na zakupach spozywczych sam dzis, zobzczymy jak sobei poradzi;-)

Milej niedzieli Deli, tylko sie nie przemeczaj;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas też śliczne słonko tylko mróz i zimno;-)

Dzien dobry niedzielnie:-) Zachmurzenie u mnie duze, po wczorajszym sloncu zostaly wspomnienia:zawstydzona/y:
Dziekuje Gosiu za rade na zaparcia, takiego syropu tu nie spotkalam ale jak bede w Polsce to sie zaopatrze. Ja niestety ciag dlaszy przygod zaparciowych mam, tyle ze mnie pobolewa w prawym boku Piwonia ale na dole, podejrzewam wyrostek robaczkowy ale test z podniesieniem nogi wykluczyl to narazie.
No to pije i leze.
M na zakupach spozywczych sam dzis, zobzczymy jak sobei poradzi;-)
ja tez podejrzewalam wyrostek,tym bardziej,że jakos dziecko juz spod noża raz ucieklam,ale mam nadzieje,że to nie to

to pewnie na spacerek Piwonia potem idziecie?
Tu nawet nie jest zimno tyle ze ponuro, watpie ze bedzie mi sie chcialo wyjsc, chyba ze na basen..A wogole to naprawde ta Anglia to kraina deszczowcow, jak swieci slonce to swieto jest!

Piwonia, jak wysoko Cie boli to chyba nie wyrostek, pewnie jelito od zaparcia, nie przejmuj sie na razie, bedzie dobrze
zreszta idziesz do doktora wkrotce:tak:

Moj mezczyzna do mnei dzwonil z dzialu z jogurtami to znaczy ze prawie juz konczy zakupy.. ide czekac na niego na dole, neich sie poczuje doceniony..;-) wracam wkrotce dziewczyny

Nie opuscialm:confused:
Chyba ze zle sie wylogowalam wczoraj....ups..sprawdze to zaraz

No Aneczka masz racje:angry: Mlotek ze mnie po prostu!:baffled:Sie wykluczylam przez przypadek:nerd:

reklama
Cześc Kochane :-)
U mnie tez dziś piękna pogoda dlatego zaraz pójdziemy na spacerek :tak:
Ja przyjęłam zaproszenie na zamknięty a teraz nie wiem jak na niego wejść :rofl2::nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry