hej Dziewczynki :-)
Trzymam kciuki za wszelkie wizyty i usg, a chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia :-)
Ja wizyte z usg mam jutro- i jestem strasszzzniee ciekawa co tam Pan Doktor mi powie-mam nadzieje ze wszystko jest ok :-) Zastanawia mnie jedynie fakt, ze nie mam zadnych objawow-zero. Zrobilam 2 testy i na obu widnialy 2 kreseczki, wiec raczej ciaza to jest, ale czemu ja nic kompletnie nie czuje.
W pierwszej ciazy z Antosia tez czulam sie rewelacyjnie, ale wtedy, bynajmniej na poczatku bylam mocno senna, i bolaly mnie troche piersi, a teraz nawet tych objawow nie mam

Moze jestem stworzona by zachodzic w ciaze, skoro tak doskonale je znosze :-)
A tak zupelnie odbiegajac od tematu-zastanawia mnie fakt, dlaczego nie ma jesszcze na glownym forum sierpnia 2009, moze trzeba w tej sprawie napisac do moderatora?? Nie wiem jak to przebiega, ale moze jest taka procedura, ze to kobitki zglaszaja chec stworzenia konkretnego watku moderatorowi, a dopiero wtedy on go otwiera ...
sorki to znowu ja :-)
zapomnialam zaznaczyc zeby o wszelkich odp powiadamiano mnie na maila :-) dlatego pisze jeszcze raz by zaznaczyc te opcje