czesc dziewczyny! u mnie pochmurno i ciągle mżawka za oknem
AGA pisałam wczoraj: dobrze że idziesz do lekarza, powiedz wszystko, dokładnie jak i gdzie Cię boli, moje bóle nasilały się, ze 3 razy rodziłam to mogę powiedzieć ze bóle były tak silne jak przy prodzie, dół brzucha krzyż plecy, okazało się ze to atak kolki nerkowej, zdaża się czesciej u kobiet w ciąży, piaseczek miałam w układzie moczowyn a bolało jak cholera!!!!!!

AGA pisałam wczoraj: dobrze że idziesz do lekarza, powiedz wszystko, dokładnie jak i gdzie Cię boli, moje bóle nasilały się, ze 3 razy rodziłam to mogę powiedzieć ze bóle były tak silne jak przy prodzie, dół brzucha krzyż plecy, okazało się ze to atak kolki nerkowej, zdaża się czesciej u kobiet w ciąży, piaseczek miałam w układzie moczowyn a bolało jak cholera!!!!!!
Aż mi serce stanęło na chwilkę jak czytałam wczorajsze zaległości.

mi coraz ciężej się wstaje o 5 rano wieczorem padam juz o 19 i tak caly tydzien ,a co drugi tydzień zjazd na uczelni muszę troszkę odpocząć choć z drugiej strony boję się ciągłych telefonów z pracy z pytaniem "co mamy teraz zrobić?" ,ale wkońcu będę musiała pójść na macierzyńskie więc może lepiej przyzwyczajać ich za wczasu?
Wam życze miłego dzionka pomimo kiepskiej pogody za oknem, ale za to jak wejdziecie na forum to zapomnicie o tym co się dzieje na zewnątrz:-)