reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

No coz po tym ciezkim dniu i ja sie pozegnam, moze jutro choc troszke sloneczka zaswieci:sad::sad::sad:Mimo wszystko dobrej nocy.

reklama
Dziękuję wam wszystkim za dobre słowa. To dla mnie bardzo wiele znaczy

Nie płaczcie, na pewno moje synusie mają się dobrze w niebie, razem z innymi czystymi duszyczkami, także i waszymi aniołkami

Mimo tej strasznej pustki postaramy się ułożyć życie od nowa.

Dbajcie o siebie, to najważniejsze

Postaram się odezwać jak poczuję się lepiej

witam i ja sie z rana,dzis wezwałam lekarke do domku bo małej sie nie poprawia:-(
starsza dzisiaj tez do szkoły juz idzie,a pogoda koszmarna zimno i popaduje śnieg
Emy ty tez dbaj o siebie i trzymaj się tam jkaos i odezwij sie od czasu do czasu do nas

Kasiu ale z matim spadliście w rankingu przeganiają was po kolei :-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jest na razie nie duża przewaga już ,iwec moze znowu nam sie uda nadgonić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana...
nie mogłam w nocy spać... wciąż mialam jeden obraz przed oczami... brzuch napiety z nerwów i boli...
Daj znać Piwonia co tam lekarka na małą...
u mnie jak narazie świeci słonko...

witam i ja, ale po tym co sie stało to nie bardzo chce mi się pisać.
To przykre, ale prawdziwe, nie każda ciąża kończy sie pomyślnie...Ale dla nas wszystkich życze pomyślności.Smutno mi dzisiaj, mój Aniołek już się tam bawi z Aniołkami Emy, a nasze serca do nich tęsknią.
Emy ma rację trzeba bardzo o siebie dbać dziewczyny!

reklama
Dzień dobry dziewczyny,
u mnie dziś śnieg za oknem i smutek w sercu:sad: Muszę się czymś zająć, bo ciągle myślę. Emy trzymaj się! Jesteś na prawdę silną kobietą. Podziwiam Cię.
Piwonia pisz co z córcią.

Do góry