reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
Kasiu ale z matim spadliście w rankingu przeganiają was po kolei :-
wściekła/y:

Emy
Dziękuję wam wszystkim za dobre słowa. To dla mnie bardzo wiele znaczy
Nie płaczcie, na pewno moje synusie mają się dobrze w niebie, razem z innymi czystymi duszyczkami, także i waszymi aniołkami
Mimo tej strasznej pustki postaramy się ułożyć życie od nowa.
Dbajcie o siebie, to najważniejsze
Postaram się odezwać jak poczuję się lepiej
Nie płaczcie, na pewno moje synusie mają się dobrze w niebie, razem z innymi czystymi duszyczkami, także i waszymi aniołkami
Mimo tej strasznej pustki postaramy się ułożyć życie od nowa.
Dbajcie o siebie, to najważniejsze
Postaram się odezwać jak poczuję się lepiej
jagna191
witam sie z rana miejmy nadzieje ze ten dzień bedzie lepszy
witam i ja sie z rana,dzis wezwałam lekarke do domku bo małej sie nie poprawia:-(
starsza dzisiaj tez do szkoły juz idzie,a pogoda koszmarna zimno i popaduje śnieg
Emy ty tez dbaj o siebie i trzymaj się tam jkaos i odezwij sie od czasu do czasu do nas
starsza dzisiaj tez do szkoły juz idzie,a pogoda koszmarna zimno i popaduje śnieg
Emy ty tez dbaj o siebie i trzymaj się tam jkaos i odezwij sie od czasu do czasu do nas
jest na razie nie duża przewaga już ,iwec moze znowu nam sie uda nadgonićKasiu ale z matim spadliście w rankingu przeganiają was po kolei :-wściekła/y:
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
miranda
witam i ja, ale po tym co sie stało to nie bardzo chce mi się pisać.
To przykre, ale prawdziwe, nie każda ciąża kończy sie pomyślnie...Ale dla nas wszystkich życze pomyślności.Smutno mi dzisiaj, mój Aniołek już się tam bawi z Aniołkami Emy, a nasze serca do nich tęsknią.
Emy ma rację trzeba bardzo o siebie dbać dziewczyny!
To przykre, ale prawdziwe, nie każda ciąża kończy sie pomyślnie...Ale dla nas wszystkich życze pomyślności.Smutno mi dzisiaj, mój Aniołek już się tam bawi z Aniołkami Emy, a nasze serca do nich tęsknią.
Emy ma rację trzeba bardzo o siebie dbać dziewczyny!
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dzień dobry dziewczyny,
u mnie dziś śnieg za oknem i smutek w sercu
Muszę się czymś zająć, bo ciągle myślę. Emy trzymaj się! Jesteś na prawdę silną kobietą. Podziwiam Cię.
Piwonia pisz co z córcią.
u mnie dziś śnieg za oknem i smutek w sercu

Piwonia pisz co z córcią.
Podziel się: