ja ostatnio brałam,ale teraz w aptece brakłoJa mam Prenatal Clasic.
reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Basiu nic sie nie zmieni tylko te watki beda pod reka:-)Tak jest na wiekszosci forumcala ta nasza stronka sie zmieni?
ja brałam do 12 tygodnia,a potem juz na witaminki przeszłam wg zalecen pani doktor oczywisćieA ja Feminatal N i on ma kwas foliowy.
A Kasiu o co chodzi z wątkami?
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Kasiu genialne!
Tak mi się często przesuwało.
andariel
mama super dwójki :]
ja też już nie biorę foliku, ale nadal magneB6 z Oeparolem. A za jakiś czas ginka poleciła odstawić Oeparol i kupić Pregnium; zależy jakie będe miała wyniki;
bajorekaga
Fanka BB :)
Pa dziewczyny uciekam bo ide do kościoła, miłego wieczorku
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Fajnie ze ci sie podoba, dawno mnie to juz wkurzaloKasiu genialne!

a czemu brałaś ten Oeparol???bo troszke mnie to dziwija też już nie biorę foliku, ale nadal magneB6 z Oeparolem. A za jakiś czas ginka poleciła odstawić Oeparol i kupić Pregnium; zależy jakie będe miała wyniki;
a ten lek Pregnium jak najbardziej dla cieżarnych jest i sie nad nim zastanawiam
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ostatnie wyniki miałam idealne dlatego nie dają mi skierowań. Sama też zrobię powtórkę z toxo między 21-26tyg. Bo na NFZ mi drugi raz nie dadzą.
Co do witamin jak skończył mi się folik wysłałam mojego do apteki, żeby mi kupił jakieś dobre witaminy (na kartce mu spisałam polecane przez was) i tak wrócił z Feminatal'em N i lekarz powiedział że jak mogę łykać takie wielkie tabletki to nie ma przeciwskazań.
Tylko ta moja skleroza
A na mamę się wkurzałam dziś. Widać to rodzinne
Co do witamin jak skończył mi się folik wysłałam mojego do apteki, żeby mi kupił jakieś dobre witaminy (na kartce mu spisałam polecane przez was) i tak wrócił z Feminatal'em N i lekarz powiedział że jak mogę łykać takie wielkie tabletki to nie ma przeciwskazań.
Tylko ta moja skleroza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja bede toxo tez robiła,tylko,ze pierwszy raz bo lekarka mi wcale nie dała,a ja sie boje bo mam styczność z kotamiOstatnie wyniki miałam idealne dlatego nie dają mi skierowań. Sama też zrobię powtórkę z toxo między 21-26tyg. Bo na NFZ mi drugi raz nie dadzą.
Podziel się: