reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
ja też już nie biorę foliku, ale nadal magneB6 z Oeparolem. A za jakiś czas ginka poleciła odstawić Oeparol i kupić Pregnium; zależy jakie będe miała wyniki;
a czemu brałaś ten Oeparol???bo troszke mnie to dziwi
a ten lek Pregnium jak najbardziej dla cieżarnych jest i sie nad nim zastanawiam

Ostatnie wyniki miałam idealne dlatego nie dają mi skierowań. Sama też zrobię powtórkę z toxo między 21-26tyg. Bo na NFZ mi drugi raz nie dadzą.
Co do witamin jak skończył mi się folik wysłałam mojego do apteki, żeby mi kupił jakieś dobre witaminy (na kartce mu spisałam polecane przez was) i tak wrócił z Feminatal'em N i lekarz powiedział że jak mogę łykać takie wielkie tabletki to nie ma przeciwskazań.

Tylko ta moja skleroza:wściekła/y: A na mamę się wkurzałam dziś. Widać to rodzinne:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ostatnie wyniki miałam idealne dlatego nie dają mi skierowań. Sama też zrobię powtórkę z toxo między 21-26tyg. Bo na NFZ mi drugi raz nie dadzą.
Co do witamin jak skończył mi się folik wysłałam mojego do apteki, żeby mi kupił jakieś dobre witaminy (na kartce mu spisałam polecane przez was) i tak wrócił z Feminatal'em N i lekarz powiedział że jak mogę łykać takie wielkie tabletki to nie ma przeciwskazań.
a ja bede toxo tez robiła,tylko,ze pierwszy raz bo lekarka mi wcale nie dała,a ja sie boje bo mam styczność z kotami

Do góry