reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
Dziewczyny mam problem i może Wy cos zaradzicie, okropnie puchna mi kostki i nie wiem sama co mam robić. Okropnie skóra napięta i aż lekko boli. Wczoraj pytałam lekarza a on na to, że to normalne bo naczynia się rozszerzają. Już sama nie wiem, ale co raz bardziej utrudnia mi to funkcjonowanie :wściekła/y:
niestety jak puchną kostki to nie jest dobry objaw bo to może np.zatrzymywać sie woda w organiźmie,zbyt duże przybieranie na wadze nalezy moczyc nogi np w soli

jak na razie znośnie,ale nie powiem zeby mnie tak całkiem nie bolało,mam straszny ucisk w dole,ale we wtorek sie dowiem co to jest,myśle,że mam bardzo nisko dzidziusia
u mnie tez malutka nisko i często mam nacisk do tego kopie mnie dość intymnie co mi się mniej podoba bo jakoś tak jakby w pipce czuje i się boję żeby to na szyjkę źle nie działało:wściekła/y:

Ja jeszcze przed wizytą u gina, ale czuję że też jakoś nisko dzidziak ułożony, bo kopie tak jak Aneczka u Ciebie w pipke jakby trochę i dziwnie to czuć :szok: taki dolny brzuchol tylko mam:baffled: zawsze myślałam że to ma wyżej być

Aga a cisnienie ty mierzyla, bo umnie takie puchniecie oznaczalo skoki cisnienia i tez bylo bolesne!!!:angry::angry:

reklama
Do góry