jak na razie znośnie,ale nie powiem zeby mnie tak całkiem nie bolało,mam straszny ucisk w dole,ale we wtorek sie dowiem co to jest,myśle,że mam bardzo nisko dzidziusiaPiwonio jak Ty się kochana wogóle czujesz?? Mnie lekarz straszy szpitalem, ale bronie się rękami i nogami.
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Mykam obiad szmać!
Miłego popołudnia życzę. My może do znajomych wyskoczymy także do jutra!
Miłego popołudnia życzę. My może do znajomych wyskoczymy także do jutra!
niestety jak puchną kostki to nie jest dobry objaw bo to może np.zatrzymywać sie woda w organiźmie,zbyt duże przybieranie na wadze nalezy moczyc nogi np w soliDziewczyny mam problem i może Wy cos zaradzicie, okropnie puchna mi kostki i nie wiem sama co mam robić. Okropnie skóra napięta i aż lekko boli. Wczoraj pytałam lekarza a on na to, że to normalne bo naczynia się rozszerzają. Już sama nie wiem, ale co raz bardziej utrudnia mi to funkcjonowanie![]()
agusia0611
Fanka BB :)
nie moge siostra mi mówi żebym mu to kupiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Grammostola rosea red L3 - dla początkujących (590588355) - Aukcje internetowe Allegro
O matko! Ale potwór!!!!!!!!!! Feeeeee...
aneczka2425
Fanka BB :)
u mnie tez malutka nisko i często mam nacisk do tego kopie mnie dość intymnie co mi się mniej podoba bo jakoś tak jakby w pipce czuje i się boję żeby to na szyjkę źle nie działałojak na razie znośnie,ale nie powiem zeby mnie tak całkiem nie bolało,mam straszny ucisk w dole,ale we wtorek sie dowiem co to jest,myśle,że mam bardzo nisko dzidziusia

aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
maggie85
Mama M.
Ja jeszcze przed wizytą u gina, ale czuję że też jakoś nisko dzidziak ułożony, bo kopie tak jak Aneczka u Ciebie w pipke jakby trochę i dziwnie to czuć
taki dolny brzuchol tylko mam
zawsze myślałam że to ma wyżej być
taki dolny brzuchol tylko mam
zawsze myślałam że to ma wyżej byćreklama
maggie85
Mama M.
Malinka, masakryczny ten ptasznik
kiedyś jakoś się nie brzydziłam, twardziel byłAm ale teraz mnie ciarki przeszły
nie chciałabym takiego w domu 
kiedyś jakoś się nie brzydziłam, twardziel byłAm ale teraz mnie ciarki przeszły
nie chciałabym takiego w domu 
Podziel się: