Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dla mnie to już zrobiło się rzeczą normalną, ale jak sobie pomyślę jak kiedyś miałam iść na wizytę do ginekologa to mnie skręcałoJa tez choc wcale nie jestem z tego powodu szczesliwa![]()

Ja po prostu tego macania nie lubie a z szyjka nigdy problemow nie mialam. Ale tobie Aniu w ogole sie nie dziwieja mam i jestem szczęśliwa;p
przynajmniej wiem że szyjka oki;p

Na sam slub to mysle ze sama kartka i kwiaty wystarcza. Bo w koncu pannie mlodej tez cos sie nalezyA tak z innej beczki, to doradźcie mi, dziewczyny. Wybieram się z mężem w czwartek na ślub mojego sąsiada, z którym znam się od dziecka. Czy wypada mi coś kupić, czy sama kartka wystarczy?Zastanawialiśmy się z mężem nad jakąś fajną książką, tylko teraz przez moją chorobę praktycznie nie wychodzę z domu i nie było kiedy coś kupić.On w sumie nie był na moim ślubie, podwiózł mi tylko gości do kościoła i zniknął.