reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

jestem jestem:-)

My też mielismy najpierw forda fokusa (służbowy) więc trzeba było oddać potem mielismy forda mondeo kombi był mega super wypasionym autem!!! tylko po roku się zepsuł i za chu.....a nie dało sie go naprawić, 3 dni żałoby mielismy po sprzedaży na złom po nim, w listopadzie kupiliśmy mitsubisi karisma, po tygodniu się coś popsuło ale okazało się ze naprawa to pryszcz:-) wieć jeździ bez zastrzen.
o rodzinnym myślelismy jak zaszłam w ciąże z Alicją, miał być grand voyager, potem padfinder aż w koncu mamy VOLVO XC90, muszę stwierdzic ze jest boski:-D:tak::-D
tylko ze ja mam problem, prawo jazdy mam od 15 lat i za każdym razem jak mam gdzieś jechac mam "sraczke' (za przeproszeniem!) tak strasznie boję się jeździć samochodem ze szok!!! mam postanowienie: MUSZE SIĘ W KONCU PRZEKONAĆ DO PROWADZENIA AUTA! bo chyba wstyd by takie auto okupać;-);-)

w ogóle to ten rok to cięgłe zmiany (na lepsze) od dziś zaczęłam myć i sprzątać w rękawiczkach!!:szok: tyle lat próbowałam ale to cholerstwo mi przeszkadzało, ale moje 36letnie ręce są juz tak zmasakrowane ze czas o nie zadbać!!! lepiej późno niż wcale...

jeszcze krótko o dzieciach!:
1. Angelinka poszła dzis pierwszy raz do przedszkola po 4,5tyg przerwie, nadal blada jest.
2. Alicja ma nowego zęba ale za nim wyszedł to spałam po 4-5h bo się darła w nocy
3. Rafał wrócił z obozu chory ale 3dni faszerowania go pomogły
4. Roberta niestety powaliło, nawet do szkoły nie mógł pójść....
5. mąż w ciągu 2tygodni 5 razy wspomniał o 5tym dziecku:szok::szok::szok::szok:

łeb mam jak 3na8;-)
czytam regularnie, pozdrawiam Was serdecznie i zdrówka dla dzieci!

NATT SPÓŹNIONE ALE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA URODZINKI!!!

reklama
reksio, to faktycznie Was nagle zaatakowało! zdrowiejcie równie prędko!

never a możesz pokazać te butki? i nie wiesz czy była w miarę pełna rozmiarówka tych z promocji czy tylko wybrane numery?

zostawiam coś do poczytania, co prawda to niby oczywiste i bardzo wąsko temat liźnięty, ale czasem i takie coś warto przeczytać [najbardziej mnie zawsze zastanawiają i zdumiewaj komentarze forumowiczów, u dołu - włos się na głowie jeży]:
12 najczęstszych błędów, które popełniają rodzice - Wychowanie - Mam dziecko - Onet.pl Dziecko

jak młoda zaśnie to wlepię fotę, tak po 20.
w każdym razie rozmiarówki u nas pełne od 19 - 25 także spoko no i oczywiście wybrane modele ( parę kozaczków i kapcie też), ale naprawdę warto. Ciuchy też przecenione - ja kupiłam Misi portki na szelach za 29zł przecenione z 98!!! no i są kurtki nawet za 40zł i spodnie takie dresowe naawet za 13zł, kiecki, rajstopki:) no sporo rzeczy:)

udało mnie się o wklejam więc:)
dsc0393u.jpg
http://img826.imageshack.us/i/dsc0393u.jpg/

Ostatnia edycja:
Hi
Swietne buciki never!
swoja droge to ja mam focha na wszystkich producentow bo dla dziewczynek fajniejsze sa i buty i ciuszki! buntuje sie :-D
Sempe!!rozmyslania o 5-tym dzidziaku? nooo noooo :-) podziwiam i walę ukłony ! trzymsie i rękawiczki zakładaj!! ja jak zapomne to potem cierpie okrotnie bo mam uczulenie na detergenty chyba, w kazdym razie robi mi sie bubu i piecze cholernie :/ obrączki juz nie nosze ostatnio bo boli :/

Padam na pysio, więc tylko na chwile wpadłam
Marcel dzis nie spał cały dzionek, dopiero padł godzine temu i bez kolacji, poszlam mu zrobic kaszore a ten juz zasnal sobie :/ na spiaco umyłam mu dupola i inne czesci ciala i spi dalej, nawet okiem nie mrugnął jak go oporządzałam gadzinek jeden
ciekawe o ktorej się obudzi głodny..
no nic mykam
kororowych

ps . JAkubka o widzisz jak ładnie od razu Cię ściągnełam na bb! ;-)

Ostatnia edycja:
Jakubka my mamy Grand Scenika i jesteśmy supperr zadowoleni .Mimo dużej pojemności pali mało jak na duże auto w mieście wiadomo więcej ale nie jakoś zabójczo .Ja od 1,5 roku tylko tankuje i jeżdże.Małż dobije już kolejjnego Forda i też jesteśmy zadowoleni jak na jego jazde to super wytrzymały jest .Focusa ja miałam słuzbowego i do tej pory ciepło o nim myślę .
To tyle spadam bom zmęczona jak diabli.

hej :-)
ja myślałam, że u nas choróbsko się kończy, a tu guzik, Majce znowu wzmógł się katar, ma straszne rumieńce, gorączki brak i nie wiem skąd to :no: dlatego jutro idziemy do lekarza, żeby ją lekarka posłuchała i powiedziała co i jak :tak:
mąż kaszle nadal, jedynie u mnie mija przeziębienie...
poza tym jakoś leci, dziś odwiedziliśmy teściową, bo ma urodziny i daliśmy prezent :-) miałyśmy z Majką jechać do mojej kuzynki i jej córki w odwiedziny, ale przez to choróbsko damy sobie spokój :wściekła/y:
zdrowia wszystkim życzę, pa

Dzień dobry:)
Dziś nocka przespana w całości. A nie sądziłam że to możliwe bo mała spała do 17 prawie. Ale widać ja się nie znam hihi:-D
Widzę że nam się samochodowo zrobiło hihi Prawda taka że trzeba dobrze trafić, bo nawet z salonu samochody mogą być wadliwe. Także życzę dużo szczęście Jakubka:)

Sempe 5??????!!!!!! Ło matko!!!! Ja już cię uważam za superwomen z 4 a ty o 5?! No w szoku jestem! :szok:

Tak ,tak Efe można z salonu auto kupić a okaże sie bublem .Mój wujek kupił nowuskiego passata i non stop stoi w warsztacie bo sie psuje .Na szczęście na gwarancji póki co to darmo naprawa .
U nas nocka do bani to już chyba norma jest.
Dobra uciekam bo coś młoda płacze.Miłego dnia laski
Aaaa Efe suwaczek niebezpiecznie sie kurczy widze ;-)

Sempe no widzisz po burzy zawsze słońce wychodzi .A za 5 to podziwiam.

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!
o matko jak mnie dawno u Was nie było!Zwyczajnie czasu mi brak jakoś ciężko się zmobilizować i zaglądać do Was!
U nas ok.Tomkowi przestałam podawać żelazo i apetyt wraca.musze jeszcze zrobić mu badania i iść pokazać lekarzowi.
Mały ma manie ostatnio bicia ale już widze że kary zaczynają przynosić skutek.Tylko tesciowa mi to utrudnia do tej kobiety nic nie dociera!Jak ja Tomkowi daje kare to ona go bierze i tuli no co za baba!
No i co tu więcej pisać żyjemy sobie z dnia na dzień jakoś do przodu i wypatruje ciągle 2 kresek na teście ale dalej nic....
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH I ZDRÓWKA!

reklama
Hej
Mam dzis w planie generalne porządki na ganku i przedpokoju więc witam się i zaraz uciekam
MArcelowi siusiak coś znowu poczerwieniał i lekko chyba go boli, bo rano jak myliśmy się to siusiał do wanny z krzywą minką, więc rivanol poszedl w ruch, kurcze i dupka też czerwona a ja bepanthenu już nie mam :/ cza by do apteki ale zimnica dziś straszna ech
no nic lecę
Malinka dobrze że się odezwałaś sama bo miałam już dziewczynom wieści pisać że żyjesz i że gadałyśmy na gg ;-)
no to bye bye i miłego!

Do góry