reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzieki za zyczonka laski dla mojej corci .My jeszcze dzis na 11 mamy dzieci z podwórka na jakies małe kinder party hihihihihihiihihihihhi.Ale ze dwie godzinki i spadamy na dwór .
Ja z kolei naszym dalszym solenizantom wszystkiego najlepszego .
Jakubka gratki ale szybko sie potoczylo ja nadal biegam na rozmowy (2 mialam ) i niestety ze wzgledu na male dziecko odpadlam w przedbiegach :wściekła/y:
Iza nie wiem czy chcesz pracowac czy siedziec w domu z Mają bo nie wiem czego w takim razie ci /wam życzyc hihihihihhiih.
Moja nosi rozmiar 98 .Wiadomo trafi sie i raz kiedys 104 (ale wydaje mi sie ,ze to raczej zanizona rozmiarowka jest wtedy ) i nieraz 86 .Ale generalnie przewaga jest 98.

Alusie, Karolinka, Antoś, Julitka - wszystkiego najsmerfniejszego z okazji urodzinek :-)

doline mam bo moja młodsza pociecha też kolkowa :-(. I to nie tylko wieczorami płacze, prawie po każdym karmieniu jej brzuszek dokucza, a ja już prawie nic nie jem poza ryżem, makaronem, gotowanym mięsem i suchym chlebem z wędliną :eek:

a zaraz jade zwazyć kruszynke.

pozdrowionka dla wszystkich

sto lat dla naszych słodkich Solenizantów!!!!!

u nas na szczęście kolki odeszły - pozostało prężenie się przez Fe, ale to nie to samo; takie jakby zaparcia są; megaczko coś wcześnie u Was jak na kolki - kolo 2 m-ca toto dopada niemowlaczki; może to coś innego jednak?

Ninka zrobiła dziś mężowi niespodziankę (M. ma urodziny dziś) i zaśpiewała mu rano "to-jaaat, to-jaaat, to-jaaat" :-)

a wracając do naszych PL realiów - jak mi się wreszcie udało dodzwonić do Poradni Audiologicznej (Leo ma miec powtórzone badanie słuchu) to wiecie jaki nam termin zaproponowano? połowę listopada; nieźle;
a z milszych - maluch przekroczył juz 7 kg:) baleronik normalnie;

natt - ja wciąż czekam na fotki Twoich Bliźniaków jako małpki i żabki!!!!!!! :)))

Ostatnia edycja:
Hej!
próbuje Was poczytać troszke ale net nadal odmawia posłuszeństwa.
Gratki dla Mamuś kolejne pociechy na świecie!
Dla solenizantów najlepsze życzenia samych radosnych dni!!!!!

U nas powoli czas plynie.Tomek rośnie zdrowo(tfu tfu) broi za trzech i czasem mam dosyć co się go pytam to mówi nieeeeeee a jak pytam dlaczego to odpowiada: bo nie!! no i weź tu z nim się dogadaj!rysownik z niego chyba po mamusi bo wszystkie ściany w domu są porysowane szlak mnie trafia bo chowam mu kredki a on chyba z pod ziemi je wyciąga!:baffled:dziś świecową zieloną pomazał ściane w pokoju zeszło ale ślady i tak widać...
Mój lokator bądź lokatorka w brzuszku mają się dobrze.Choć było ciężko,leżałam już w szpital bo plamiłam potem zaczęło odklejać się łożysko musiałam leżeć to było straszne bałam się kichnąć nawet,nabrałam się leków i jest lepiej oszczędzam się ile się da i oby do stycznia-jak dla mnie to cholernie daleko ja już nie mam siły a to dopiero połowa!!
No to tak ogólnie to tyle u nas.
Pozdrawiam Was gorąco ucałujcie swoich szkrabów!!

reklama
Czy jest tu ktoś z Bielska-Białej?
Szukam podpowiedzi dot noclegu

W nast tygodniu jade z Franiem na piln e badania - sprawa wyszła tak na cito
Szukam przez net ale wyskakują mi jakies same hotele dla bogaczy
pomóżcie plizzz

Do góry