Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jakie jaja byly trza było poczekac az mu sie skonczy
normalnie produkcja idzie pełną parą;-)
; fajnie że trafiłaś na dobry szpital i normalnych lekarzy
my dziś z mężem po jego pracy jedziemy znowu do Rewy na spacer po plaży (zabiera się z nami jeszcze moja koleżanka, może jeszcze ktoś wpadnie i będziemy puszczać latawca
robiłam to chyba tylko raz w życiu jak byłam duuużo młodsza;-):-))

) Z mniej przyjemnych rzeczy pomimo łykania asparaginianu każdą noc mam dalej pod znakiem skurczy i to żeby było ciekawiej nie tylko łydek, dziś na przykład miałam skurcz uda
a wcześniej zdarzały się skurcze w okolicach kostki albo łydek ale bardziej od przodu (jak to możliwe???) Mam nadzieję że te "przyjemności" skończą się wraz z braniem furaginu

Pojedziemy gdzieś do lasu, później na polankę, bo córcia marzy o pikniku-kocyk, jedzonko;-) Później jedziemy do moich rodziców na pierogi z truskawkami-namówiłam mamę

Straszne to co przeszłaś w szpitalu, ale najważniejsze, że to już za Wami
Uważaj na siebie (na Was);-)
A magnez cały czas biorę

A sen bardzo ciekawy;-)

bylam w szoku 
oszczędxaj sie Slońce widzisz co u mnie było ja tak poszalalam dwa dni i chyba z tego to wszystko było. Teraz am zamiar wszystko rozkladac w cvzasie a jak mnie cos zaboli walne w kąt wszystko i juz