• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

chociaz ja ostatnio robiłam takie letnie, ale "letnie" to pojęcie względne ja juz kąpieli brac nie bede teraz zeby nie zapeszyc prysznic wystarczy:tak: trudno jakos przezyje

reklama
A ja np o tych gorących kąpielach nie miałam pojęcia... teraz muszę uważać na temperaturę w łazience.

Kobietki czy orientujecie się do kiedy jest bezpieczne latanie samolotem w ciąży ? Wiem, że pewnie to od lekarza i stanu ciąży zależy, ale czy są jakieś takie widełki.

Witajcie,

no ja już po wizycie:) Jak zwykle godzinkę z mężem siedzieliśmy:) Mąż mi mierzył ciśnienie :) A pan doktor zajął się innymi rzeczami.
Z moich badań wynika, że mam zapalenie pęcherze no i na posiew,
Muszę odstawić preparat z jodem - bo za dużo mam TSH 3,
Ponadto widziałam mojego kruszka znowu - dzisiaj wierzgał rączkami, widziałam też maleńkie stópeczki.
Oprócz tego pan doktor mi zrobił USG całej jamy brzusznej i zapytał dlaczego nie jem:D A ja na to, że jem:D:D:D A on "Od 4 godzin Pani nie jadła":-D:-D:-D Przyznałam się, że nie, a on "Ponieważ pęcherzyk żółciowy w ogóle nie jest obkurczony". Kazał mi wcinać:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry