• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

chociaz ja ostatnio robiłam takie letnie, ale "letnie" to pojęcie względne ja juz kąpieli brac nie bede teraz zeby nie zapeszyc prysznic wystarczy:tak: trudno jakos przezyje

reklama
A ja np o tych gorących kąpielach nie miałam pojęcia... teraz muszę uważać na temperaturę w łazience.

Kobietki czy orientujecie się do kiedy jest bezpieczne latanie samolotem w ciąży ? Wiem, że pewnie to od lekarza i stanu ciąży zależy, ale czy są jakieś takie widełki.

Witajcie,

no ja już po wizycie:) Jak zwykle godzinkę z mężem siedzieliśmy:) Mąż mi mierzył ciśnienie :) A pan doktor zajął się innymi rzeczami.
Z moich badań wynika, że mam zapalenie pęcherze no i na posiew,
Muszę odstawić preparat z jodem - bo za dużo mam TSH 3,
Ponadto widziałam mojego kruszka znowu - dzisiaj wierzgał rączkami, widziałam też maleńkie stópeczki.
Oprócz tego pan doktor mi zrobił USG całej jamy brzusznej i zapytał dlaczego nie jem:D A ja na to, że jem:D:D:D A on "Od 4 godzin Pani nie jadła":-D:-D:-D Przyznałam się, że nie, a on "Ponieważ pęcherzyk żółciowy w ogóle nie jest obkurczony". Kazał mi wcinać:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry