WItajcie kochane po gorącym weekendzie

Mam nadzieję, że wszystkie spędziłyście go fajnie

ja dosyć intensywnie, ale tak zapowiada się już każdy weekend lipca, za tydzień impreza rodzinna, w kolejnym tygodniu wesele przyjaciol, w nastepnym nastepne wesele przyjacio, a w ostatni weekend wyjazd do znajomych na weekend

) prawdziwe lato
Aga_S mam nadzieje, ze katar ci juz przeszedl, bo meczenie sie w taki upal to nic fajnego:/
Monika8112 nie martw się, czas szybko zleci, nawet się nie obejrzymy a będziemy miały nasze dzieciatka przy sobie

gratuluję ukończenia komody
Alaa fajnie, że remont macie już z głowy, na pewno jest cudnie

jesli chodzi o te opryszczke,... to moze jeszcze sie wyleczy przed porodem:/
Aga_Natalia jak dobrze slyszec od was dobre wiesci

3majcie sie cieplutko
kassia181 gratuluje wygranej aukcji wozeczka

czekamy na fotki
bonusowa moj maluszek ustawil sie ostatnio glowkowo, a wczesniej byla poprzecznie, od kolezanek wiem, ze ich dzieciaki obracaly sie nawet w ostatnich dniach przed porodem - takze spokojnie... jeszcze troche czasu jest
kasikz wyglada na to, ze twoja mala chyba juz by chciala przyjsc na ten swiat, ale wytrzymajcie jeszcze troszeczke

w bruszku na pewno jest jej dobrze
Ramka gratuluje córeczki
Bombusia u nas tez niestety owoce i warzywa mega drogie, ceny podobne do waszych- to jakis skandal...:/ zeby kg pomidorow kosztowal ponad 7 zeta, czeresnie 16.....
Polianna to okropne co piszesz o tych poloznych... to jakas masakra... jak mozna sie w ten sposob zachowac, one powinny byc zwolnione i juz, mysle, ze bym wyslala meza na skarge do ordynatora czy dyrektora szpitala i juz... bo takie babsztyle powinny poczuc troche stresu na karku...
GSCz oj jakbym uslyszala taki tekst w szpitalu to bym chyba sama awanture zrobila, nawet gdybym sily nie miala, chyba az mi sie cisnienie podnioslo... mam tylko nadzieje, ze jednak zdecydowana liczba poloznych jest jednak normalna....
martitka26 ojej ty tez juz sie szykujesz do porodu

) za chwilke sie zacznie
kassia181 mysle, ze fajnym prezentem bedzie jakas zabawka edukacyjna
pajkaa mnie piersi nie bola:/
Anecia1111 nie mow, ze nic nie zrobilas, bo itak duzo zrobilas

a z drugiej stony to odpoczac tez trzeba

)
Nektarynka witaj
Ehtele ciesze sie, ze weekend sie udal
fiuu odpoczywaj mala, odpoczywaj

) ehhh chcialabym byc teraz w sopocie...
Bogusia86 mam nadzieje, ze u ciebie juz lepiej... w ciazy denerwujemy sie czasem o rozne rzeczy i ciezko nam utrzymac tak wazny spokoj.. postaraj sie wyluzowac kobietko
Ciamajdka no to widze, ze plany na dzis mamy podobne, bo chce dokonczyc zakupy w doz i na all, i w koncu bedzie spokoj... musze jeszcze zadzownic do mojego szpitala i dopytac o szczegoly
MIŁEGO DNIA

)