Ola_
Fanka BB :)
Dzień dobry
ufff dziś chyba trochę chłodniej, mam nadzieję, że tak będzie przez cały dzień, bo inaczej znow się umęczymy:/
ewelinka2106 powodzenia na jutrzejszej wizycie
jeśli chodzi o zakupy to myśle, że jest bardzo dużo dobrych firm, trzeba tylko patrzeć, żeby nie było zbyt dużo chemii, ja mam większość z nivei i mam nadzieję, że będzie ok; babydream nie znam, ale pewnie też będzie ok
co do porodu rodzinnego to oczywiscie mówię TAK
inaczej sobie tego nie wyborażam, u nas chyba sie nie płaci..
polianna oj kobietko, bardzo mi przykro, że masz takie przykrości związane z twoim męzem... przykro, że, jak piszesz, przeżywasz tę ciąże sama... może spróbuj z nim porozmawiać i po prostu powiedz jak się czujesz...może wtedy troche wymięknie...
bombusia ehh te twoje ciasta, oczywiście wygląda świetnie,a smakuje pewnie lepiej
Ciamajdko a już myślałam, że jestem sama z obodem <120; no to jesteśmy dwie
) co do tego fachowca, to brak słów - ale oni tacy są więcej gadają niż robią... także spokojnie... ; co do rolety to wydaje mi się, że lepsza będzie ciut większa niż ciut za mała - więc jest super
kassia181 fajnie, że wyniki w porządku
mnie też dziś czeka prasowanie... ale tak mi się nie chce... brrrrr
anecia1111 gratuluję udanej wizyty
mój lekarz też zazwyczaj mówi, że parametry są w normie co do wieku ciąży - co mnie wkurza bo ja domagam się szczegołów
)
u mnie też hemoglobina spada...na poprawę podobno dobre są: wołowina, cielęcina, buraki, fasola, bób, winogrona, pietruszka - no i trzeba pić mniej herbaty i kawy bo przez nią żelazo gorzej się wchłania
ja dostałam od lekarza żelazo w tabletkach...
lea28 gratuluję udanej wizyty
co do nic nie robienia - to mam tak samo:/
milusia83 kochana będzie dobrze, nie martw sie
to tylko zastrzyki - ale bardzo pomogą!
Bogusia86 tobie również gratuluję udanej wizyty
dobrze zrozumiałam - ze lekarz sugeruje ze urodzisz przez 19 lipca - ale jaja
)) no to chyba sierpniówki powoli zaczną się rozpakowywać
)
monika8112 wytrzymaj jeszcze troche bez meza, potem na pewno ci to wynagrodzi
) fajnie, że miałaś taką szkołę rodzenia, u nas niestety po dwóch zajeciach przerwano z powodu remontu, a zostanie wznowiona pod koniec sierpnia, wrzesnia... - czyli jak to mowia "po ptokach" 
milego dnia
ewelinka2106 powodzenia na jutrzejszej wizycie
co do porodu rodzinnego to oczywiscie mówię TAK
polianna oj kobietko, bardzo mi przykro, że masz takie przykrości związane z twoim męzem... przykro, że, jak piszesz, przeżywasz tę ciąże sama... może spróbuj z nim porozmawiać i po prostu powiedz jak się czujesz...może wtedy troche wymięknie...
bombusia ehh te twoje ciasta, oczywiście wygląda świetnie,a smakuje pewnie lepiej
Ciamajdko a już myślałam, że jestem sama z obodem <120; no to jesteśmy dwie
kassia181 fajnie, że wyniki w porządku
anecia1111 gratuluję udanej wizyty
u mnie też hemoglobina spada...na poprawę podobno dobre są: wołowina, cielęcina, buraki, fasola, bób, winogrona, pietruszka - no i trzeba pić mniej herbaty i kawy bo przez nią żelazo gorzej się wchłania
ja dostałam od lekarza żelazo w tabletkach...
lea28 gratuluję udanej wizyty
milusia83 kochana będzie dobrze, nie martw sie
Bogusia86 tobie również gratuluję udanej wizyty
monika8112 wytrzymaj jeszcze troche bez meza, potem na pewno ci to wynagrodzi
milego dnia
U mnie tez upał. Ale zapowiadaja na później deszcz. No zobaczymy co z tego wyjdzie.
) Wystroiłam się jak ta lala i pojechaliśmy - było fajnie, nawet odtanczyłam z pięć tańców.. wróciliśmy grzecznie o 2 w nocy. Bałam się trochę jechać bo weselisko było w górach i droga powrotna przez lasy i puszcze wśród sarenek i jeleni, ale tylko jeden skurczybyk wyskoczył mi pod koła - udało mi się zahamować
;-) 
ona zrozumiała i dała zielone światło ;-) na baseniku pomoczyłam troszkę dupcię, opaliłam sobie grzbiet i co najważniejsze nabrałam dystansu i uspokoiłam trochę nerwy.
tyle tego...
Najwazniejsze ze nie puchne
lekutenko, bo bym chyba do glowy dostala. Wczoraj mialam taki kryzys goraca, az ryczalam. Najgorsza jest godz.17-18 wszystko nagrzane caly dom, na zewnatrz nie lepiej, wiatrak zadnej ulgi nie daje, chlodny prysznic tez niic bo jak sie czlowiek ubiera to juz jest mu spowrotem goraco. Mamy gdzies taki basenik ogrodowy dla dzieci - musze poszukac i tam sie bede wkladac w godz. kryzysu.