Cytatem zacznę: „Uff… jak gorąco…”. Jestem tak wymęczona przez upał i alergię (przede wszystkim przez alergię), że tylko do Was się odniosę, bo nie mam nawet siły żalić się na pyłki…
Koralowa no niestety nie było instrukcji ze sterylizatorem… inaczej bym nie pytała
Bogusiu86 współczuję akcji z siostrą… Ja mam dwóch młodszych braci i jakoś z facetami łatwiej się było dogadać…

Gratuluję wizyty
Pajeczko tulę

Pasa nie planuję.
Bombusiu gratuluję wizyty

Cynamonowe z truskawkami… umarłam…
Ewelinko u mnie zakupy zakończone

Herbatkę na laktację kupię, jak będzie potrzebna, apteki otwarte 24 h/dobę

Nie mam zdania o kosmetykach, które kupiłaś (to z rossmanna chyba, prawda?), bo ich nigdy nie stosowałam, ale wydaje mi się, że trzeba po prostu sprawdzić, bo każdy dzidziuś jest inny

Jak mu nie podpasują, zmienisz, a od czegoś trzeba zacząć

Aha-poród rodzinny jest u mnie za darmo.
Alaa ja czytałam, że należy karmić tak długo, aż dziecko się naje

Naprzemiennie z obu piersi, więc jeśli zje tylko z jednej i ma dość, następnym razem zacząć od tej drugiej. Co do brzucha-jeszcze mi nikt nie powiedział, że się obniżył
Navijko faktycznie u Was chyba jeszcze cieplej…uff…
Polianno trzymaj się kochana
Duralex fajnie, że wyjazd się udał
AgaS-78 cieszę się, że się udało
Aneciu gratuluję wizyty
Urszulko najlepiej zadzwonić i zapytać… Wszystko zależy, czy mają ten kolor w magazynie. Ja zamawiałam tako przez allegro od producenta, najpierw zadzwoniłam, mieli ten kolorek w magazynie, pan wysłał następnego dnia i po 1 dniu kurier przywiózł-zamówiłam w poniedziałek po 14 tej, był we środę koło 11tej

Ale wcześniej chciałam zamówić w jakimś sklepie, to napisali mi maila, że na ten kolor będę czekała do 3 tygodni…
Lea gratuluję wizyty
Mama Aneta również

Co do leków nie pomogę-poważna sprawa… a tydzień to dużo…
Milusiu trzymam kciuki, żeby wyniki poszły jednak w górę

)) Dasz radę zastrzykom, to już niedługo