reklama

Sierpień 2010

reklama
Jeszcze mi kochane powiedzcie czy decydujecie sie na poród rodzinny? Czy jednak wolicie same? I jak to jest w waszych szpitalach, poród rodzinny jest za darmo czy trzeba opłacac? Bo u mnie w szpitalu właśnie trzeba opłacac. 100 zł sie płaci i mąż wtedy moze byc przy porodzie.

bonusowa 103cm to mało? Moim zdaniem w sam raz :tak: mam tyle samo :tak:

ja mam poród rodzinny i jest za darmo, tzn. mam nadzieje na rodfzinny, oby maluszek sie przekręcił!!!!

Kasia2506 spotakałyśmy sie przypadkiem na wizycie z Kiniusią, ale miło sobie pogawędziłyśmy.
A jaki to ten pas Pani Teresy masz??? jakiś link, cóś te sprawy moze dasz???
Polianko ja Cię tulam mocno i przyznam Ci sie szczerze, ze sie zastanawiałam czy przypadkiem Twój M to nie kręci na boku, mam nadzieje wieeeelką, ze nie, ze to jest u Was przejsciowe. Tylko sie zastanawiam, jak Ty sobie poradzisz jeszcze ze studiami???? Dom , 2 maluszki i nauka, ale Kasia ma racje,ze by Ci sie bardzo te studia przydały chociażby ze wzgledu na nowe otoczenie itp.
Pajko ja właśnie sama nie wiem jaki by ten pas kupić, po Adim nosiłam i pomógł, ale teraz wiadomo są inne i nie znam sie:((
Ciamajdko lej go tam ile wlezie , masz racje!!!!!

a ten mi tu k*** farmazony uskutecznia... i jeszcze mówi, że licznik bije... tak bije mu licznik!!! zobaczymy jak skończy to mu guziora nabije na tej pustej bani..
Padlam ze smiechu:-D

Co do karmienia to polozna nam wytlumaczyla, ze maluszek to taki spryciarz i jak jest glosny to zaczyna poprostu plakac.Nie trzeba mu dawac jesc z zegarkiem, a tym bardziej budzic.
Co do ilosci zjadanego pokarmu je tyle na ile ma ochote albo dopoki nie zasnie w trakcie:-D
(zobaczymy jak bedzie w praktyce)

czesc dziewczyny!!!!!!!!!

moj wozeczek dotrze do mnie w srode- juz nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!

odebralam dzis wynik wymazu i wszytsko ok. dodatkowo zrobilam zakupy w rossmannie i zamowilam karnisz do pokoju Nikoli.
teraz powinnam wziąć sie za prasowanie ale strasznie mi sie nie chce- chociatz kilka cuszkow poprasuje to bedzie juz do przodu.
u mnie taki upal ze nic sie nie chce i rozplywam sie!!!!!!!!! a jutro i pojutrze ma byc jeszce gorzej- nie wiem jak to zniose.

reklama
Czesc dziewczynki :-)

Ja przez tydzien do niedzieli mieszkam u tesciow bo jak wam wczesniej wspominałam wyjechali i opiekujemy sie z moim T ich rybkami i yorkiem i pilunujemy mieszkania hehe :-)
Teraz akurat sama siedze bo T poszedł na noc do pracy.

Jutro ide na badania mocz morfologia ALT i HBS...
Aż mi sie nie chce....

Tyle napisałyscie ze az trudno nadrobic ...Ale z tego co pamietam

Bombusiu swietnie ze spotkałaś Kinusie! hehe Szkoda ze w trojke sie nie spotkalysmy przypadkowo wtedy by był wielki szok :-)

Ciamajdka ojj tez na twoim miejscu bym sie wkurzyła! walnij go panelem to przestanie tyle gledzić hehe

Pajkaa - ja narazie wlasnie nie zastanawiałam sie nad pasem poporodowym.. ale moze o tym pomysle.. chociaz jak kiedys wspomniałam o tym T.. to powiedział ze cuduje :-p

A takto dziś kupiłam dla dzidzi termoopakowanie Canpol , pieluchy Pamers newborn.. 74sztuk.. do szpitala ...i krem nawilzajacy bambino.. jeszcze nosidełko planujemy w tym miesiacu...
A takto ogolnie wszystko mam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry