milusia83
Podwójna mamuśka:)
Cześć słoneczka, ja się tylko melduję, że wszystko u mnie w porząsiu, chociaż wczoraj już myślałam, że będę jechała do szpitala, brzuch mnie bardzo ciągnie jak na @, ale podejrzewam, że tak bolał będzie jeszcze miesiąc.
Już mam torbę do szpitala gotową, więc w razie czego się nie martwię, rzeczy dla dzidzi kupione wszystkie, pościele do łóżeczka, wkłady, pościel do wózka, ręczniczek z kapturkiem, kosmetyki, pieluszki, jakby się coś działo to jestem spokojna
Nadrobię was moje kochane wieczorkiem i zobaczę co u was, na razie jadę odebrać moje wyniki, rano robiłam powtórkę z morfologii oraz poziom żelaza. Babka chyba się uczyła, bo rozwaliła mi całą żyłę (nie odgałęzienia tylko tą główną bo w tamte się wkłuć nie umiała)
Całuski słoneczka i do "usłyszonka"
Już mam torbę do szpitala gotową, więc w razie czego się nie martwię, rzeczy dla dzidzi kupione wszystkie, pościele do łóżeczka, wkłady, pościel do wózka, ręczniczek z kapturkiem, kosmetyki, pieluszki, jakby się coś działo to jestem spokojna
Nadrobię was moje kochane wieczorkiem i zobaczę co u was, na razie jadę odebrać moje wyniki, rano robiłam powtórkę z morfologii oraz poziom żelaza. Babka chyba się uczyła, bo rozwaliła mi całą żyłę (nie odgałęzienia tylko tą główną bo w tamte się wkłuć nie umiała)
Całuski słoneczka i do "usłyszonka"

mam tyle samo
Czuje sie wielka jak wieloryb (wczoraj sie ze mnie smiali ze sie woda z basenu przelewala
ale zmuszać go nie będę powiedziałam mu, ze to jest jego decyzja :-) a mi byłoby miło gdyby był przy mnie:-)