Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przy siedzeniu to juz standard
. Najbardziej teraz to mi brzunio chyba w kuchni przeszkadza - wczesniej byl elegancko nad blatem a teraz od dolu uroslam i musze miec odleglosc zachowana Witam.
ciepło u nas i duszno.
Wczoraj strasznie spuchłam,chyba pierwszy raz tak mocno,ale dziś juz lepiej o wiele.
w środe do ginka,ciekawe co powie.
Miłego dnia Babeczki.
AgaS-78 u mojego synka problemy z zaparciami zaczynaja sie jak pije soki z kartonika,albo takie dla dzieci,wiec zanalizuj tez diete,bo czesto w tym tkwi przyczyna(duzo słodkiego,a mało błonnika).Podawanie Lacidobaby lub Dicofloru może tez ładnie wyregulowac wypróznianie.

Jak dla mnie sama przyjemnos rodzic rodzinnie no i uwazam ze nasi mezowie powinni widziec ze porod nie jest taki latwy- nawet jesli mieliby zemdlec- beda pozniej miec wiecej szacunku do kobiety.oj wspolczuje czesto to miewam- ale co najgorsze ostanio u mnie to to ze ma wlasnie skurcze ud w okolicy pachwin.:-( nieprzyjemna sprawa i tak mysle ze jak przyjdzie sie rozlazyc - to bedzie trzeba mnie na sile skaldac- bo miesnie ni powracaja na swoej miejscaOj u mnie nie najlepiej dzis,kłuje mnie w okolicy spojenia łonowego....

sobota rewelka pogoda bylo akurat ze az milo sie grilowalo .. tez tego dnia odebralam suplementy dodyplomu bo9 jak narazie lowny dyplom jeszcze nie gotowy ale juz co nieco odebralam a reszte moze jak cos ktokolwiek odebrac tak wiec jest oki -----ale za to od wczoraj pogoda jest jak dla mnie uciazliwa tym bardziej ze noce sa duszne a ja naiemoge spac bo jest mi za duszno i musze na siebie wlanczac wiatrak masakra......... a dzis juz mam humorek o wiele lepszy rolety przyszedl facet naprawiac wkoncu je wiercil w okna ale mu marudzilam a moja mamcia to juz wogole facet mial nas dosyc ale mam to gdziesz za duzo zaplacilam aby znow cos sie zepsulo...

Później poznawałam już po pełnej piersi

Byliśmy na imieninach u mojej mamy w sobotę i mój M, który rzadko pije przegiął próbując dotrzymać kroku mojemu bratu-a w domu syf po tapetowaniu, a on nie był w stanie nic zrobić, takiego miał kaca
Dlatego się zabrałam i pojechałam do rodziców mówiąc mu na odchodne, że ma być porządek jak wrócę-na szczęście był
Musisz po ciąży pokazać mu na co Cię stać-jesteś młoda, ładna, mądra-niech to w końcu zobaczy, a studia na pewno Ci w tym pomogą (nowi znajomi, nowe zainteresowania, czas tylko dla Ciebie)
Nie wyobrażam sobie, jak można nie wiedzieć o ciąży i nie mieć pojęcia o tym, że się rodzi
A z Kiniusią spotkałyście się przypadkowo?;-)
Dziecko je tyle ile potrzebuje (oczywiście bez przesady
)Też korzystam z tego patentu ;-)
Ja jedynie tym badziochem się ocieram o wszystko i wszystkie ciuchy mam na brzuchu brudne :-(

Hihihihi nogi rozchylam nie tylko przy schylaniuprzy siedzeniu to juz standard
. Najbardziej teraz to mi brzunio chyba w kuchni przeszkadza - wczesniej byl elegancko nad blatem a teraz od dolu uroslam i musze miec odleglosc zachowana
)))