Hej Brzuchatki!
Ja najpierw tak egoistycznie :-) Jestem po wizycie, z maluszkiem wszystko OK, rozwija się nadal prawidłowo (i oby już tak do końca), serduszko bije jak powinno więc leki które biorę nie wpływają na niego negatywnie. Nie wiem ile waży bo jak zapytałam o to mojego ginka to mi powiedział że dla niego obecnie nie jest wazne ile maluszek waży ale to czy jego parametry (te ktore mierzy) są w normie co do wieku ciąży. No a ze są to wszystko w jak najlepszym porządku

A wagę sprawdzimy na następnej wizycie w 35 tyg (za 3 tyg) i wtedy podejmiemy decyzję co z lekami, tzn kiedy odstawiamy. Ale co najważniejsze to fakt że MALUSZEK UŁOŻONY JEST GŁÓWKOWO!!!!!!!!!!!!!! Więc narazie cesarka zażegnana :-) A co najśmieszniejsze to fakt, ze drugi raz ginek stwierdził że jest CHLOPAK :-) Więc musze chyba suwaczek zmienić :-)
No i oczywiście dostałam skierowanie na badania do wampirlandii ale pójdę dopiero w poniedziałek za tydzień bo musze sobie trochę wyniki poprawić, m.in hemoglobinę bo mi spada. Ma ktoraś dobry sposób?????
Bombusia gratuluję udanej wizyty i spotkania z Kiniusią

A ciasto wygląda przepysznie!!!! Podziel się proszę

;-)
Ciamajdka no fakt, jak czasu nie ma to lepiej niech maluch siedzi jeszcze w brzuszku

A co do tego humorku to niezłe jest, uśmiałam się i upłakałam zarazem

Hmmm a tego faceta od paneli to za jaja i do sufitu ;-)
koralowa jak ja kocham tych naciągaczy telefonicznych... można im mówić po 10 razy ze nie, że dziękuję itp ale oni i tak swoje :-) ale teraz po prostu robię tak że się chamsko rozłączam jak mnie nie chca słuchać

wiem ze toi niegrzeczne ale chyba skutkuje :-)
navijka hmmm no gołabki to raczej nie przy karmieniu, ale iech chociaż mąż sobie poje normalnie :-)
bonusowa mój maluszek się wreszcie obrócił :-) i mam nadzieję że już nie zmieni zdania i posiedzi tak aż do porodu

A co do obwodu w brzuszku to ja też mam tylko coś koło 105 cm :-) Ale my to wcześniej chudzielce bylyśmy więc nie ma się co dziwic. A bebzolek też mam czesto brudny i nawet nie wiem kiedy to się wyprawia ;-)

rozalka też mam kłucia w okolicy spojenia, ale mi dzisiaj gin powiedział że to normalne na tym etapie ciąży bo się wszystko szykuje do porodu
kassia181 hmmmm ciekawe kiedy nasz wozeczek przyjedzie od producenta.. babka ze sklepu ma dzwonić, a to już 1,5 tyg minęlo od zamowienia

A swoim pochwal się jak już będziesz miała na odpowiednim wątku

A z tą nianią to dobre

Tylko może być tak ze teraz jest zainteresowanie a później ni w ząb