Hejo!!!:-)
Witam spowrotem....1 dzien mnie nie bylo a naskrobane znowu ze hoho...poodpisuje dzielnie jednak
Anecia - nie martw sie, spadek formy przejdzie...ja tez mialam slabe ostatnie 2 tyg. a teraz znowu jak nakrecona

a poki mozesz to rzeczywiscie leniu****. Na pierogi mam smaka ze hej - jednak dla 5 osob nie bede robila bo sie zajade....Daj znac jak po wizycie

Co do zarelka na po porodzie to niezly pomysl....moze tez sobie cos uszykuje, tylko raczej juz pod katem karmienia piersia. Uwielbiam golabki, ale z kapusta to raczej nie za bardzo nie?
Pajka - mnie piersi bola...zalezy od dnia...raz sa bardziej nabrzmiale i wrazliwe, raz mniej. Aha i u mnie zadna siara nie leci - bardziej takie suche okruszki jak pisala Ehtele bodajze. W obwodzie mamy 106 cm
Polianna - wszystkie niebezpieczenstwa typu gestoza itd. maja wiele innych objawow. Moze u Ciebie jest akurat informacja o jakiejs infekcji ale nie zwiazanej z gardlem. Mi czasami po duzym wysilku tez wywala wezel w pachwinie (tzn. czuje grudke ale nie ma tam zadnej wielkiej kuli) Nie stresuj sie nadmiernie bo byc moze taka to uroda, ale na wszelki wypadek sprawdzilabym. Tulam mocno, odpoczywaj u mamci, co do twego M nie pisze juz nic bo mi sie noz w kieszeni otwiera. Tulam raz jeszcze za to.
Bogusia86 - doczekac to my sie wszystkie nie umiemy

tylko u Ciebie juz blizej

Nie wkurzaj sie - mi tez skutecznie w domu dziwgaja cisnienie.Wszystko sie k....a samo zrobi - tzn. ja sie wkurze i zrobie nie? W lodowce dzisiaj echo jak w Wielkim Kanionie - no bo nie ma jak M wroci z pracy i razem w 40 stopniowy upal pojedziemy na zakupy i nawieziemy smakolykow dla calej rodziny! 2 miski prania od wczoraj rana w lazience stoja - stwierdzilam niech stoja i gnija - wczoraj wszyscy dupami do gory lezeli a nas nie bylo a dzisiaj ja mam to targac

ehhh
Ehtele - widze ze weekend udany, podobnie jak moj, a tesciowa byla ludzka
1 dzien, na tym koniec - niech ja szlag...
Fiuu - udanego wypoczynku!!!
KasikZ - ja mam jeden komplet w rozmiarze 52 (gdyby nie to ze dostalam w prezencie pewno i tak bym nie kupila) reszta 56 - u mnie raczej nie zapowiada sie mega bobas 4 kg - w razie czego w domu wszystko jest rozmiarowo poukladane i M poinstruowany

W tych najmniejszych rozmiarach mam w sumie b. malo rzeczy - reszta wszystko od 62 w gore.
Starlet - ja rowniez sie zgadzam, pisalam juz wczesniej...u mnie suwak zgodnie z @ i tego sie trzymam bo juz wiele innych wersji wg usg bylo. Tak mi z obliczen wynika ze max do 02.09 w ciazy bede i psychicznie jestem naszykowana ze sie moge dluzej kulac
Bombusiu - hehehe jak mozna ciaze i bol porodowy przegapic

No chyba ze babka miala 120kg i brzuch gdzies sie zgubil i rodzila przedtem 6 razy i siodmego nie poczula

Ciamjdko -

Lady Gaga.....chlopaki mnie powalili, podobnie jak pierdzacy mezowie buahahaha a moj M taki nie jest...czy to znaczy ze jest NIENORMALNY hehehehehe???
Jenny nie martw sie na pewno wszystko jest ok.Ja wiem ze ci twoi lekarze to naprawde buraki, ale keidys wogole nie bylo usg i innych bajerow i tez sie dzieci rodzilo. Moze to marne pocieszenie ale nie bierz do glowy i nie zamartwiaj sie. Bedzie dobrze przeciez!!!
U nas wczoraj niespodziewany wypad do znajomych ktorzy opiekuja sie wielka willa z basenem

:-)Wymoczylam pupsko, na grillu non stop cos sie obracalo

dotarlismy do domu prawie o polnocy i padlam jak dluga. Pomimo cienia i kremow udalo mi sie opalic - dzis rano M mnie ogladal i jestem ladnie brazowa bez zadnych plam itp. no chyba ze pozniej wyjda. Tak tu do was klikam a tu dzwoni moj M wlasnie ze za 5 min bedzie w domu na lancz

wiec biegiem do kuchni (ale fajna niespodzianka) na szczescie omlety szybko sie robi

) W zwiazku z tym wszystkim z wczorajszych Fal Dunaju znowu nici, dzis z rana korzystajac ze jestem sama w domu poprasowalam czesc malutkich ciuszkow (bo prad to w weekend tani i w tygodniu sie nie prasuje ehhh)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i gratuluje tych co juz byly

))
U mnie upal nieziemski w niektorych rejonach PT jest po 40 stopni (w cieniu) 2 lata temu z M zlapalismy 43 stopnie bodajze - ze mnie to sie pot ciurkiem lal. Po wejsciu do restauracji na poczatek obalilismy cala butelke wina tak nam sie pic chcialo

Na szczescie moje nogi przyzwyczaily sie do temperatur chyba i nie mam jakichs balonikow specjalnie (pije tez hektolitry wody)
Ide poczytac inne tematy

Buzka mamuski!