Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

DORADŹCIE

Po prostu gotuje się we mnie
Trzeba koniecznie porozmawiać już tak na ostro bo jak widać nic innego nie podziałało...

kac - świetnie sprawę załatwiłaś - tak właśnie powinno się obchodzić z facetami!!! efekt - czyli porządek osiągnięty...
??

- i oczywiście ułożenia główkowego - bardzo się cieszę, że wszystko ok;-) I co teraz z imieniem? :-)

U mnie wizyta również 19 lipca - również lekarz mówił, że wątpliwe czy się a niej spotkamy - a waga Olek 2900 w zeszły poniedziałek...
Kochana serdecznie Ci gratuluję

Kiedyś jak mi kumpele mówily, że im się płeć zmieniała (tzn ginek raz mówil raz inaczej) to się tylko śmiałam, a teraz sama jestem w takiej sytuacji
No ale z drugiej strony chyba jednak wydaje mi się, że facet bedzie (mimo że moja kobieca intuicja caly czas podpowiada dziewczynkę) bo tamten ginek ktory mówił ze kobietka to byłam u niego w 22 tyg (tylko ten jeden raz), a do swojego chodze przecież od początku i nie sugerowałam mu niczego tylko sam 2 razy powiedział że chłopak. Wiec chyba jednak synek. Ale i tak na porodówce bedzie niespodzianka 

i to co mówi ginek biorę z przymrużeniem oka 
i bedziemy miały pierwszą lipcową sierpniówkę 
A soczek z buraków się robi 

ale już jesteś po fryzjerze więc możesz rodzić
a co do imienia dla naszego szkraba to jesli jednak okaze się że to na prawde facet to będzie Adaś :-)

Całe popołudnie lenistwa, bo mąż w pracy do wieczora :-) Za chwilę zajmę się moim ulubionym zajęciem - ciekawa gazetka, łóżeczko + ciasteczka 

łoj nie wiedziałam, to u mnie b. daleka droga, bo mój wariuje codziennie jak szalony,
takie sadzi kopniaki, a wieczorem 2 godz. non stop, bez opamiętania hi hi

Gratuluje wizytyWitam się wieczorną porą po wizycie :-)
A więc zdaje relację, szyjka krótka miękka ale zamknięta i lekarz po badaniu powiedział jeszcze Pani nie rodzi,ale wszystko jest na jak najlepszej drodze :-)
Termin wpisany w kartę ciąży 2sierpnia uważa za wątpliwy tzn. powiedział umówimy się na następną wizytę na 19 lipca, ale raczej spotkamy się w szpitalu
Ale uwaga, uwaga moja kochana córeczka waży - 2850g Lekarz uznał, że to normalna waga, ani dużo, ani mało, ale dla mnie to strasznie dużo
Nie miałam KTG ani wymazu z szyjki ginek powiedział, że takie czynności wykonuje się w 38 tygodniu,a przecież według tego mam w książeczce ciąży to jutro skończę 36 tyg :-)
Ja już chce urodzić![]()

Ojej biedactwo trzymam kciukiwitam nasdrabiałam was przeszło godzine i znów połowy nie pamiętam co miałam napisać.
zacznę tak egoistycznie o sobie bo mam doline na maksa, pisałam wam w piątek że mama odebrała wyniki mojego posiewu i że wszystko ok, okazało się dziś że nie doczytała i mam gronkowca, dzwoniłam do gin kazał przyjść w środę po receptę na antybiotyk, mama mi powiedziała że w szpitalu można się zarazić więc tak myslę że jak byłam w maju w Poznaniu na Polnej to mnie tam zarazili, bo skąd się to cholerstwo wzięło ?
dziś miałam ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia, smutno trochę zżyłyśmy się z dziewczynami,dostałam znów pełno gadżetów i próbek kosmetyków.
dziś juz też zrobiłam ostatnie zakupy apteczne w DOZ, koleżanka ma mi odebrać.
milusia-jak mus to mus, chociaż tych zastrzyków nie zazdroszczę wolałabym tabletki
ewelinak u nas poród rodzinny kosztuje 50zł, czy mąz będzie to się okaże, jak nie będzie gdzieś w polsce na delegacji to stwierdził że się wybiera, ja go nie zmuszam on sam musi podjąć decyzję
ciamajdko rozwaliłaś mnie tymi tekstami o panu fachowcu
polianno nie wiem co mam ci powiedzieć odnośnie twojego M. on chyba do końca nie zdaje sobie sprawy jaką przykrość ci robi.
anecia -z córeczki zrobił sie synuś, ciekawostka
wszystkim które dziś wizytowały gratuluję bo widze że wiadomości dobre!
mojego M nie ma przeszło tydzień w domu dziś dzwonił i pytam kiedy wróci, miałam nadzieję na środę a on że może w piątek, ryczeć mi sie chce, mam dość siedzenia samej , już wolę jak jest w domu i mogę się chociaż od czasu do czasu z nim pokłócić niż tak jak terazsorry że tak o sobie ,ale mam zły dzień i jeszcze brzuch mnie cały dzień boli.

Mnie uspokoił troche kazał poczekać jeszcze troche wiec poczekam główka jeszcze wysoko wiec na dzień dzisiejszy jeszcze sama rodzić nie bede ,a dalej zobacze najwarzniejsze aby malutka jeszcze troche przybrała na wdzeMama Aneta - ciekawa jestem co mi ginka powie na wizycie 15.07...tez mam lozysko III stopnia, na ostatnim usg porobili przeplywy itp. i niby wszystko ok, ale martwie sie ze w ciagu 3 tyg to sie moze wszystko zmienic....a nie chce zeby mala wyrywali w 36 tyg. przez cesarke....no i nie wiem czy mi z marszu tego 15.07 zrobia usg zeby zajrzec co i jakMala rusza sie i z odczuc wszystko ok, ale martwie sie ze lozysko moze nie wydolic a ona nie urosnac tak jak trzeba itd. Nawet nie wiem jakbym chciala isc prywatnie jak lekarza odp.szukac...
Ciamajdko - nienawidze takich "fachowcow" co to zegarka nie maja, a zamiast robic to zimne piwko i opowiastki ktore nikogo nie obchodza....listwa muz przez leb!!
Monika8112 - tulam rowniez!
Milusia - trzymaj sie na tych zastrzykach kobitko!!!
Gratuluje udanych wizyt i dobranoc Wam (ja to sie spac jeszcze nie wybieram)!
a za ciebie trzymam kciuki
bedzie ok
tak czy siak jak bedzie bede troche spokojniejsza nawet leżąc ,a do tego czasu bede odpoczywała jakby co pojade wcześniej na razie łykam no spe ,
Dzieki za wszystkie rady jesteście niezastąpione
.My dziś byliśmy u alergologa na testach Kuba jest alergikiem którego testy wychodzą negatywne obłed zupełny podobno 20% dzieci tak ma
i nastepny rok sie dziecko bedzie meczyć a już myślałam że bedziemy mogli zacząć odczulać 
Anecia jak to gotujesz buraki na soczek hmmmm????? to surowych nie wrzucasz do sokowirówki i od razu do buźki lać????
Kassia u mnie też lało, ale super od razu inne powietrze choc pewnie nie na długo
Ehtele to Ty już jak fryzurę masz zrobioną to naprawde mozesz "frunąć" na porodówkę he he
PS Panienko trzymam kciuki, abyś jeszcze m-c chociaz wytrzymała, bo my to razem na porodówke widze po suwaczku)))
Czyli jak dzidzia sie mało rusza to szykuje sie do porodu ????łoj nie wiedziałam, to u mnie b. daleka droga, bo mój wariuje codziennie jak szalony,
takie sadzi kopniaki, a wieczorem 2 godz. non stop, bez opamiętania hi hi
Mój synek wrócił od dziadków i kupił mi malinki i truskawki, abyśmy se z Alankiem pojedli....jak miło mi sie zrobiło)):-)
![]()