Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hmmmm...a wątróbkę na obiad to ja jutro robię bo tez musze hemoglobinkę 

dopracować
Swoja drogą to on jest niemożliwy ;-)
a mnie ponoć kilka takich czeka wystraszyłam sie teraz to napewno poczekam na swojego ginka bede z nim rozmawiała może słabsze starcząWitajcie wtorkowoU mnie tez upał. Ale zapowiadaja na później deszcz. No zobaczymy co z tego wyjdzie.
Gorzka_Słodka_Czekolada widze ze nie jestem sama jeśli chodzi o puchniecia. Obecnie i tak jest lepiej niż jakis tydzień temu. Teraz smaruje maścia i kremem i jest lepiej. Dobre są tez zimne okłady np. mrozonkiwarto spróbowac. Ja jak się rano budze to nózki są w dobrym stanie.. Ale dzis troszke mam ;/ to chyba przez ten upał. A teraz siedze sobie z nogami wyzej brzucha i mam chudziutkie
![]()
Od rana już wypiłam butelke mineralnej. Suchota straszna.
Dzisiaj mam wizyte u gina. Trzymajcie kciukasy :*
Ja tez trzymam kciuki za wszystkie wizytujące!
Hejka
Za wizytujące trzymam kciuki:-)
Moja dzisiejsza przygoda, stoje w kolejce w mięsnym, oczywiście tłum i nikt nie przepuszcza. Za mną stoi starszy facet i zagaduje czy syn czy córka, a później wali tekstem że jemu sie nie podoba jak kobiety w ciąży pokazują brzuch, że powinny nosić luźniejsze ubrania, na co ja spojrzałam na swój ale był zasłonięty. To mu odpowiadam że jak się ma zgrabny brzuszek to nie trzeba go ukrywać w szerokaśnych bluzkach i olałam gościa. Szczyt chamstwa! A jak faceci maja bambry po kilka lat i noszą normalne podkoszulki to jest ok. A kobieta w ciązy nie może się pochwalić że nosi w sobie dziecko i to tylko 9 miesięcy.
Dziś na obiad wątróbka (bleee) ale musimy dbać o poziom żelaza.
Wieczorkiem jeszcze do was zajrze, wybywam na zakupki.
Ale dla pewnosci dal skierowanie na dodatkowe badania. Mam rowniez skierowanie do szpitala w razie złego.. Czyli jakbym bardzo napuchła albo zle sie czuła. Mam nadzieje ze sie nie przyda! Usg tu na miejscu niestety nie mam :-( skierowania tez nie dostałam:-( A jeszcze przed porodem powinnam miec zrobione pawda? Następną wizyte mam 27.07. Tak fajnie powiedział: "jak Pani nie urodzi to prosze przyjsc za 3 tygodnie" 
Jeju to juz naprawde koncówka
nie wierze 
To dzieki wam było tak dobrze