Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kieeeedy to było... normalnie już zapomniałam 
Mamuśki opisłam wszystko strone wcześniej bo mi sie coś pochrzaniło, musicie sie cofnąć o stronicę, paplsiam)))

29 niewiast i 3 panow fiu fiu to chlopaki beda mieli w czym wybierac

ale beda mieli fajnie oni sami i tyle kobitek w klasie hiihi
i relaksuje się pijąc Karmi...(mąż oczywiście mecz ogląda - jeju jakie to nudne...)

A co do przytulasek u mnie ochota jest a mąż się boi i nie chce - zaakceptowałam i czekam aż wrócimy do formy - w sensie po 6 tygodniach od urodzenia
To niech T. myje futryny - nie przemęczaj się babeczko i pamiętaj tylko spokojnie
:-)
Już doczytałam...no to troszkę i pewnie kilka wypadałoby zrobić...

Ciamajdko ja pracuję w centrali, ale nie na Sokolskiej na szczesciespokojnie, odprężam sie przy obieraniu kilograma fasolki
Pajko nie będe najeżdżać na centrale bo sama "stamtąd pochodzisz" ale momentami to aż podziwiam, że ten kto powinien cos wiedzieć, to wie niewiele...:/
, ale to prawda, co do niektórych ludzi
Tak nie można mieć pomalowanych paznokci na kolor - mozesz mieć bezbarwny tak, aby lekarz mógł widzieć Twoją płytkę paznokciową - tutaj info do kobiet z tipsami to samo sie tyczy a dlaczego?? Ponieważ jakby się cos działo na podstawie płytki paznokciowej są w stanie stwierdzić, czy coś złego się nie dzieje, czy krązenie jest ok. Jeżeli ciemnieją płytki podczas jakiegos zabiegu jest to info dla lekarzy , ze cos zaczyna się niedobrego dziac.Witam wieczorkowo :-)
Do nadrobienia Waszych postów zmotywowała mnie Ciamajdka - dziękuję, "siostro biodrowa"
Monika8112, to straszne, z Twoją koleżanką i jej synkiem... oby operacja się udała i wszystko było ok...
Bogusia007, mój dzień dziś wygląda podobnie
Bombusia - jak tam po zebraniu? :-)
Urszulka202, ale akcja z tym gościem... dobrze mu powiedziałaś :-)
Lea28, za kąpanie piesia, powinnaś dostać w pupkęnie wolno dźwigać !!
Milusia83, współczuję tych zastrzyków... :-(
Pajka, fajnie, że byłaś u kosmetyczki :-) Mi by się tez przydało...
A co do macierzyńskiego, to moja kadrowa mi mówiła, że nie trzeba pisać żadnego pisma, wystarczy ponoć dostarczenie aktu urodzenia dziecka... Ale muszę to sprawdzić, bo j\moja kadrowa też mega-wiedzą nie grzeszy...![]()
Dziewczyny, ostatnio obiło mi się o uszy, że do porodu nie można mieć pomalowanych paznokci u rąk - to prawda??
Ewelinka2106, super, że wizyta udana i że wsio ok :-)
Polianna, współczuję przeżyć z ząbkiem... Ja dla odmiany męczę się w tej ciąży z alergią/ uczuleniem... :-( A do studiów, to faktycznie dobrze, że zaczynasz :-) Odżyjesz tam troszkę :-)
Cholewcia, ale ja się roztargniona zrobiłam pod koniec tej ciązy... Wszystko przypalam, robię nie tak... Ja już nie chcę być w ciąży!!![]()
co do przytulańców....to taaaak mi się dzisiaj w nocy chciało, że myslałam że oszaleję... ale boję się już...
i go przypne do wyra i nie wypuszcze
bo wtedy juz mozna
No i w końcu pomalowałam paznokcie u stópi relaksuje się pijąc Karmi...(mąż oczywiście mecz ogląda - jeju jakie to nudne...)
Teraz to jestem przygotowana - jeszcze 13 lipca na pazurki jestem umówiona...ciekawe czy dotrzymam
A jutro ze szwagierką do ikei jedziemy bo sa przeceny i może cosik do mieszkanka fajnego wynajdę:-):-)
Lea28 no wariatka:-):-) Kapanie psa i jeszcze bicie męża? Toż toż przemoc w rodzinieA co do przytulasek u mnie ochota jest a mąż się boi i nie chce - zaakceptowałam i czekam aż wrócimy do formy - w sensie po 6 tygodniach od urodzenia
jenny83 no może akurat - to się okaże
ciamajdko ja również będę płakać jak bóbrTo niech T. myje futryny - nie przemęczaj się babeczko i pamiętaj tylko spokojnie
:-)
pajeczko a ile taka przyjemność będzie kosztować? (te zabiegi)Już doczytałam...no to troszkę i pewnie kilka wypadałoby zrobić...
ewelinka2106 gratuluję udanej wizyty
Aga natalia - bądź silna - dacie radę - my tu mocno kciuki za Was trzymamy...;-)
bogusiu86 ale u mnie mniej ogólnie wszsytkiego - wypinania również..o kopach to już nie wspomnę bo ich mało było od dłuższego czasu...mi chodzi o normalne ruchy
Świetnie, że siostra wyjeżdża - nie będzie Cię wkurzać przed porodem i troche spokoju będziesz mieć po urodzeniu maleństwa...
bombusiu no to Twój Adi to będzie rodzynek w klasie hihiihihih:-)![]()