Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i tu też się zgadzam, czasami porody sn kończą się cc więc warto dla swojego bezpieczeństwa mieć te paznokcie pozmywane , no i biżuteria również musi być ściągnięta ,podobna sytuacja jak z z paznokciami , w razie jakiegoś monitorowania, też może przeszkadzać , ja już walcze z obrączką , która mi nie chce zejść z palucha , musze użyć mydełkaDziewczyny z tego co wiem z wlasnego doswiadczenia nie mozna miec nawet lakieru bezbarwnego!!!!!!!Jak mialam zabieg to pierwsze co sprawdzali czy oby nie mam lakieru bo zakladali mi cos wlasnie na palec i cos tam monitorowali jakies parametry a jesli jest lakier to pomiary moga byc nieprawidlowe. w razie cc to pewnie bedzie niezbedne!!!
i to jeszcze dziewczyny inteligentne, pojetne i na pewno ładne, ulaaaaala

oby szybko skończyli i będziecie mogli juz odetchnąć we własnyym domu
"cieszę sie jak głupi mydłem"

nigdy tego nie słyszałam ale tekst pierwsza klasa... miłego spędzania czasu z M.

ja tez czasami sobie prezenty walnę po jakims maratonie, i tez zazwyczaj są to kwiaty

tak mi sie wydaje przynajmniej nie tak

, ze myślałm iż oszaleję
, nadal tak leży, jest na bank odwórcony pleckami do brzucha i w środku daje mi tak czadu,ze bałam sie ,iż rozwali ten szewek i wody mi odejdą,
, no takie to było wrażenie.
, aby sie jakoś przesunął,ale w końcu usnęłam jakoś
Aaaa fasolka pyyycha była

.
, bo jak Adi skończy szkołe to mały będzie miał 3 latka,a nasze dzieci pójda do 1 klasy podstawowej nowym systemem już jako 6 latki....niestety
.
więc jestem tylko z Adim:-)

ojjj jestem ciekawa...

Na prawdę dziękuję - niesamowicie miło jest coś takiego o sobie przeczytać...