Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam w znieczuleniu ogólnym, podtrazniona tchawica chcesz odchrzaknąc i ból bo szew. Ogolnie podbrzusze bolało przez 2 dni tragicznie. Chodzee do dzis jak kaleka. a dziewczyny po normalnym super poprostu po 3 godzinach na nogach z maluszkami. Zreszta po 12 godzinach zostawili juz nam maluszki i wyobrażcie sobie wstawaj z potwornym bólem co chwile do brzdąca a jeszcze to moje pierwsze dzidzi wiec ja ne bardzo wprawiona a odbic nie mogłam go bo dzwigac ciezko bo ból. A po normalnym porodzie bajka nosisz chodzisz wszytko prawie normalnie i w szpitalu tylko 2 doby po cesarce 3 ale ciezkie uwież mi. ja musialam 5 dób dostawalam juz świra i ryczałam. Zreszta ja samo znieczulene nieprzyjemniej wspominam niz te skurcze naprawde.Kolumnea - a dlaczego cesarka tragedia?? cos Ci zle zrobili?? czy ciezko do siebie dochodzilas??

odpadł czop i wody odeszłyKolumnea no ładnie - my tu nic nie wiedzieliśmy. Ale GRATULUJE bardzo :-) super, że masz maleństwo ze sobą i wszystko oki :-) zaskoczyłaś nie tylko mnie, ale pewnie i Ciebie niuniek zaskoczył. A co się stało, że wylądowałaś na porodówce tzn. wody czy skurcze?

Już dziś będziesz Wiktora tulić - jejciu jak ja zazdroszczę:-(;-)
A na tę ciszę przed burzą po cichu liczę - ale już oswoiłam się, że muszę czekać...
Dbaj o siebie, wypoczywaj...

ZERO mycia okien hehehhe
A Sebuś to Pajeczki jest u mnie będzie Olek