Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
martitka, witaj ponownie!
dlugo was trzymali.
Martitko witaj ponownie!!!:-)
napisz nam troszkę co i jak, bo my tu podekscytowane jak 150 bąków na łące lecące do jednego kwiotka
jak się czujesz? jak synuś?
tysiąc pytań DO mam, ale nie chcę Cię umęczać...
Pytaj Ciamajdko , nie umeczysz, maly zawsze zrobi to szybciej;-);-)
Jak byłam w sobotę w szpitalu na porodówce z bólami i podłączyli mnie pod CTG mąż siedział obok i akurat do niego telefon zadzwonił i rozmawiał normalnie mimo ze siedziała kolo mnie położna :-) nic nie mówiła ze nie wolno korzystać z telefonu...moze ze szpitala na szpital jest inaczej ;-)nie wiem...ale wiem ze będę leżała sama na sali wiec nikomu nie będę przeszkadzać;-)Riba i Shyla no oby wam sie udalo przemycic laptopki teraz jak lezalam w szpitalu to nawet zakaz komorek uzywania byl( oczywiscie sie nie dostosowalam;-)) ale ze mna na sali lezaly dwie dziewczyny ktore nie mogly chodzic i ctg do nich codziennie przyjezdzalo tu chodzi o te fale czy cus ktore te wszystkie klamoty wytwarzaja i zakazuja tego uzywania ( komorki, komputery ).
Witam wszytskie mamusie
najpierw sie pochwale ze mam juz maluszka na swiecie. Maly dominik urodził sie o godz 20:55 14 lipca. Wymeczylam sie strasznie bo o 11 wody mi odeszly i przeszlam daw porody. Ale dzidzius rekompensuje wszytko jestem strasznie szczescliwa maly jest cudowny.
Zaraz poczytam was czy moze jeszcze ktoras sie rozpakowala.
pozdrawiam was
Ja miałam w znieczuleniu ogólnym, podtrazniona tchawica chcesz odchrzaknąc i ból bo szew. Ogolnie podbrzusze bolało przez 2 dni tragicznie. Chodzee do dzis jak kaleka. a dziewczyny po normalnym super poprostu po 3 godzinach na nogach z maluszkami. Zreszta po 12 godzinach zostawili juz nam maluszki i wyobrażcie sobie wstawaj z potwornym bólem co chwile do brzdąca a jeszcze to moje pierwsze dzidzi wiec ja ne bardzo wprawiona a odbic nie mogłam go bo dzwigac ciezko bo ból. A po normalnym porodzie bajka nosisz chodzisz wszytko prawie normalnie i w szpitalu tylko 2 doby po cesarce 3 ale ciezkie uwież mi. ja musialam 5 dób dostawalam juz świra i ryczałam. Zreszta ja samo znieczulene nieprzyjemniej wspominam niz te skurcze naprawde.

wkoncu! Ale napewno sie długo taka nie utrzyma. Oj chyba pojade na "spacer" rowerkiem:-):-)
szczegolnie teraz. Mój synalek tez sie wypina, silne dzieci mamy 
a i tak nie jest dobrze 
Ja tez lubie tak czasem pogadac szczerze z A.

Teraz już jestem po obiadku i czekam na herbatkę i ciacho :-)
Mi pomaga lodowata woda i mleko, ale tylko na chwilę i za sec znowu musze pędzić do lodówki.
Ale najważniejsze że z malutkim wszystko dobrze. Niech się zdrowo chowa.
moja siostra tak miała daltego wiem 
Musimy trzymać się kolejki ;-) A brzuchol też mi twardnieje, ale nie boli, tzn czasami zaboli ale tylko na chwilkę i puszcza wiec póki co się nie stresuję. A co do mojego humorku to dzisiaj już jest trochę lepszy, chyba zakupy to sprawiły