reklama

Sierpień 2010

Ja mam wszystkie oryginały wyników...

idę dziewczynki, mam nadzieję że dzisiaj będę spac normalnie, chociaz odespałam rano i w dzień 2 razy, także chyba będzie bezsenna noc...

do jutra:tak:

Pajka pijaczki tez ludzie, każdy ma problemy w życiu.. jedni sobie radzą, drudzy nie.. ale każdy ma prawo do życia...

reklama
mnie właśnie rodzinka odwiedziła, więc nie posiedzę z Wami. Co do tego kremu do depilacji to można go używac w miejscach intymnych- veet mnie strasznie podrażniał i odpuściłam, a ten najwidoczniej jest ok, bo nic ni epiecze i nie boli. Zauważyłam, że na mnie dobrze działają kosmetyki z niższej półki, bo te droższe to mi wysypkę fundują.

Co do miejsca w torbie- owszem jeszzcze trochę go zostało. Dopakuję na końcu komórkę, ładowarkę i inne pierdy włącznie z książką jakąś jak pisała niegdyś marulka.
A właśnie ni eodzywa się dziewczyna- ciekawe co u niej :)

witam kobietki!!!

melduję się na posterunku.. od soboty przez burze byliśmy odcięci od świata (internetu znaczy ;)) ale już informatyk się uporał... nie próbuję Was nadrabiać więc ciamajdko, albo którakolwiek inna dobra duszyczka pliiiiis o jakiś skrót najnowszych niusów... heheh leniuszek ze mnie wiem - jutro wrócę w pełni sił już od porannej kawy :D NARESZCIE... tęskniłam za Wami okrutnie :) a Wy za starą ciocią-marulką???

buźka lasencje! słodkich snów :)

jestem:)

bogusia, andzia gratuluję udanych wizyt!
ja już po mały na szczęście nie fiknął koziołka i jest nadal głową w dół,nie wiem co za wibracje odczuwam pod biustem?
nie ma juz miejsca żeby sie obrócić więc tak zostanie:) waży 2900, moja szyjka długa zamknięta więc raczej będę na termin albo po:) na ktg serducho bez zastrzeżeń, i wyszedł jakis jeden mały skurczyk! kolejna wizyta 11 sierpnia chyba że nie dotrzymam, powiedział że wszystko może się zdarzyć. pobrał kolejny posiew do kontroli wynik w piątek ale z racji tego że mam gronkowca to raczej się nie ulotnił po antybiotyku, więc będzie kolejna porcja od poniedziałku:) ogólnie jestem zadowolona tylko trochę mniej z wagi kolejne 2kg na plus czyli razem 13:(

ciekawe co z Bogusią czy jej się akcja rozkręci czy będą ja trzymać w tym szpitalu?

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty a wiem że jest ich sporo!

Marulciu słoneczko no pewnie, że tęsknilim:) ale ja przez ostatnie dni też tak jakoś nie byłam aktywna:) obecnie u Bogusi86 coś tam się kluje, ale nie ma rozwarcia, za to czop jej odszedł i ma skurczybyki, kobietki, które urodziły są wpisane:) Po tej burzy to faktycznie mogło nie być prądu.....A jak się kochana czujesz?

Moniczko to nie jest też powiedziane, że jak szyjka długa i piękna to będzie długo i pięknie, mnie się naprawdę bardzo szybko skróciła, a skoro masz skurcze dosyć silne to może być tak, że popchną troszkę dziecię i zacznie się rozwierać:)

Ja na razie jak zwykle z twardnieniem brzucha....ale nic się nie dzieje

Polianko jak u CIebie, przyszły wieczorne skurczybyki:) w końcu to już u nas tradycja:) ?

o hej Marulko zajrzyj na wątek gratulacyjny ;-)

wlasnie ze spaceru wrocilismy. kurcze taka pozna pora a duchota nadal niesamowita. u Was tez tak?
a co do wynikow, to tez mam wszystkie oryginaly :tak:

Ostatnia edycja:
Martuśka ja się topię
ale mam przeciąg zrobiony więc w tym miejscu w którym sobie leżę jest super:)
Martusiu mam pytanko bo my kiedyś miałyśmy identyczny suwaczek, ja po genetycznym zmieniłam, kiedy miałaś OM?

Jutrzejsze wizytujące chyba w przygotowaniu...
Ja już po, pierwszy raz z lusterkiem-niezła frajda i pierwszy raz na zero czyli łysinka.

reklama
Ciamajdko ja nie mowie, ze nie mają prawa życ :no: mowie tylko, ze tacy ludzie , którzy się znęcają są alkoholikami itd żyją dłużej niz taki poczciwy człowiek i to mnie denerwuje, ze Bog bierze do siebie zawsze tych dobrych ludzi.
Ja miałam taką sytuację w rodzinie. Moj dziadek był nałogowym alkoholikiem, bił swoją rodzine, wiele razy pozostawiał bez środków do życia , okradał nas jak bralismy go na Wigilie. I żył 80 lat natomiast oj tata, który w życiu nam nie ukrzywdził był człowiekiem kochanym zmarł w wieku 43 lat i gdzie tutaj sprawiedliwość??
Nie mnie jest oceniać czy ktoś ma prawo żuyc a kto nie, ale mówie, ze jest to niesprawiedliwe i tyle:-(

ja juz sie zegnam bo jutro wstaje na badania rano tulam brzusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry