• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

No wkoncu domek lsni! Jeju dopiero teraz jak troche chłodniej to dam rade cos zrobic. Bo w ciągu dnia siedze i tyle.. Na nic wiecej nie mam siły :no::no: Uff ale jak posprzątane to odrazu sie człowiek sie lepiej czuje:tak::tak:
A teraz sie biore za frytki:-) Tak mnie naszło.. same kalorie:crazy: :-D

Pajko mi puchną i czasem sinieja tez ale zadko. Jak np. dlugo je trzymam w bezruchu. Ale po potrzymaniu w górze wracaja do normy:tak: Oj z tymi puchnięciami to mamy przechlapane:no::no: Na szczescie juz nie dlugo:tak:

magda.wu gratuluje ustalenia terminu cesarki:tak: pisze do nas czesciej! :-)

reklama
No wreszcie troche chlodniej . Nabralam sil i poszlam do kuchni pomyc naczynia i posprzatac kuchnie:) Jeszcze sie zastanawiam nad sterta ciuchow do ulozenia ale nie wiem czy mi sie chce chyba lepiej wezme chlodna kapiel;p;p

A i przygotowalam sobie nastepna porcje herbatki z lisci malin zobaczymy to dopiero druga wiec ciekawa jestem czy beda efekty;)

luizka - wystarczy na dziś ;-)zrelaksuj się, ja mam stertę naszych rzeczy do poprasowania ale czekam na ten zapowiadany deszcz w weekend :happy: a teraz wciągam lody :-p zaraz zapuszczę film i do łóżka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry