Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba teraz nadrabiam to co straciłam przez ostatnie tygodnie;-) Rano pożarłam jajecznicę (której normalnie nie znoszę
) i poprosiłam mamę o gołąbki-jedziemy na obiad
Mam nadzieję, że mdłości już nie wrócą

Ale mi smaka narobiłaś tymi maminymi gołąbkami,mmm...Trzeba bedzie sie mamusi przypomnieć,he,he.Witam!
Rano pożarłam jajecznicę (której normalnie nie znoszę) i poprosiłam mamę o gołąbki-jedziemy na obiad
![]()

Na 13.30 zarezerwowałam bilety do kina na Ciachomam nadzieje że komedia nie okaże się przereklamowana...
Miłego dnia!

czyzby tak z dnia na dzien minęły??Dziewczyny, za chwilę nadrobię zaległości.
Jednak od razu chciałam Wam powiedzieć, że jestem po moim pierwszym USG cała w skowronkach.
Wasze kciuki zrobiły swoje :-)
Bardzo dziękuję :-)
Teraz już normalnie formalnie, mając dokumentację fotograficzną mogę oświadczyć, iż jestem w ciąży:-) Wg USG jutro zaczyna mi się 10 tydzień, a wg ostatniej @, to tak jak na suwaczkach.
Najpierw coś zjem i wkleję zdjęcia w odpowiednim wątku.
Nadrobię zaległości i opowiem Wam wszystko :-)
milusia - ziarniniak obrączkowy. Choć może powinnam,teraz najmniej się nim martwię. Bardziej przeraża mnie zaniżony poziom IgG i Immunoglobulin Gamma (norma to ok 10 a mała ma 5,6...). Zaczynam ją mega zdrowo odżywiać, chuchać i dmuchać. :-((
Kiniusia-gratuluję dobrych wieści!!!!!!
Szkrab ogromny
U mnie śluz jest taki dziwny...oczywiśie jest go dość dużo ale czasami są aż takie gęste nitki. Raczej nie mam infekcji bo żadnych dodatkowych objawów...hmm...
Witam!
Ja dzisiaj też nie mogłam spać... Obudziłam się o 4 i nici ze spania... Jeść mi się za to chciało i musiałam posilić się chlebkiem z masełkiem i szklanka wody do tegoChyba teraz nadrabiam to co straciłam przez ostatnie tygodnie;-) Rano pożarłam jajecznicę (której normalnie nie znoszę
) i poprosiłam mamę o gołąbki-jedziemy na obiad
Mam nadzieję, że mdłości już nie wrócą
![]()
Kiniusia-widzisz-wszystko jest dobrze-duże to Twoje maleństwo
Ja mam wizytę 14.01, ale najpierw muszę odebrać wyniki awidności...

Czesc Słoneczka
ja dzisiaj zero mdłosci - az zaczynam sie martwicczyzby tak z dnia na dzien minęły??.